Ο Μάνος Χατζιδάκις γεννήθηκε σαν σήμερα και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση για τον σπουδαίο μουσικό και φυσικά παθιασμένο φίλο του τριφυλλιού.

Δείτε την ανάρτηση και τη φωτογραφία του Μάνου μαζί με τον Δημήτρη Χορν και τον Τάκη Λουκανίδη.

“Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες όλων των εποχών, αλλά και μία από τις πιο σπουδαίες φυσιογνωμίες της χώρας, ο Μάνος Χατζιδάκις, γεννήθηκε σαν σήμερα το 1925. Φίλαθλος του Παναθηναϊκού, παρακολουθούσε συχνά αγώνες στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ στη φωτογραφία εμφανίζεται δίπλα σε έναν ακόμα μεγάλο καλλιτέχνη και φίλο της ομάδας, τον Δημήτρη Χορν αλλά και τον αλησμόνητο ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού, Τάκη Λουκανίδη”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες όλων των εποχών, αλλά και μία από τις πιο σπουδαίες φυσιογνωμίες της χώρας, ο Μάνος Χατζιδάκις, γεννήθηκε σαν σήμερα το 1925. Φίλαθλος του Παναθηναϊκού, παρακολουθούσε συχνά αγώνες στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ στη φωτογραφία εμφανίζεται δίπλα σε έναν ακόμα μεγαλό καλλιτέχνη και φίλο της ομάδας, τον Δημήτρη Χορν αλλά και τον αλεισμόνητο ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού, Τάκη Λουκανίδη. #Panathinaikos #OnThisDay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις

➡️ Γράψε το σχόλιο σου