ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με Μολό η αποστολή για το ματς με τον Βόλο!

Ο Γιοάν Μολό είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση με τον Βόλο. Πρώτη και για τον Μαουρίτσιο. Εκτός ο Βιγιαφάνιες.

Παναθηναϊκός: Με Μολό η αποστολή για το ματς με τον Βόλο!

Ο Γιοάν Μολό είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση με τον Βόλο. Πρώτη και για τον Μαουρίτσιο. Εκτός ο Βιγιαφάνιες.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση με τον Βόλο, με τον Λάζλο Μπόλονι να παίρνει στην αποστολή τον Γιοάν Μολό κια να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ότι υπολογίζει τον Γάλλο. Ο έμπειρος εξτρέμ είναι για πρώτη φορά διαθέσιμος μετά το περίφημο “κόψιμο”, αφού ως γνωστόν δεν υπολογιζόταν. Στην αποστολή για πρώτη φορά είναι  Μαουρίτσιο, που διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα, ενώ εκτός παρέμεινε ο Βιγιαφάνιες, που θα είναι 100% έτοιμος από το μεθεπόμενο ματς.

Η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Σάντσες, Μαυρομμάτης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίτσιο, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.582 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

📋Με 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με το ΝΠΣ Βόλο. #Panathinaikos #paofc2020_21 #LikeGreensDo #squadlist #PAOVOL #slgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.