ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για το… restart με Μπόλονι

Ο Παναθηναϊκός σήμερα καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Βόλο στο ΟΑΚΑ (20:30, NS2, LIVE:Panathinaikos24.gr) και να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Για το... restart με Μπόλονι

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον Βόλο στο ΟΑΚΑ και μοναδικό στόχο έχει να πετύχει την πρώτη του νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Λάζλο Μπόλονι θα κάνει το ντεμπούτο του στον πράσινο πάγκο και θέλει να είναι νικηφόρο. Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετές απουσίες. Εκτός πλάνων του Ρουμάνου προπονητή έχουν τεθεί οι τραυματίες Χουανκάρ, Σαβιέ, Αγιούμπ, Βέλεθ, Αντονίτο, οι ανέτοιμοι Βιγιαφάνιες,Ιωαννίδης, Χατζηθεοδωρίδης, αλλά και ο Αντονίνο που παραμένει κλινήρης.

Αντίθετα σε αυτή συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά φέτος οι Μολό και Μαουρίσιο. Ο Μόλο μάλιστα επέστρεψε σε πράσινη αποστολή 11 μήνες μετά ενώ ο Μαουρίσιο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.838 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, με βάση τις τελευταίες προπονήσεις το προβάδισμα έχουν οι: Διούδης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αϊτόρ, Κουρμπέλης, Μαουρίσιο ή Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Καρλίτος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...