ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δρακωτός για ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Άκρως δελεαστική η πρόταση μας αλλά ο Αλαφούζος ψάχνει συμπαίκτη κι όχι αγοραστή»

Ο Μάρκος Δρακωτός σε δηλώσείς του ανέφερε ότι παρόλο που η πρόταση που έχει καταθέσει μαζί με τους δυνατούς συμπαίκτες είναι δελεαστική, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν ψάχνει για αγοραστή.

Δρακωτός για ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Άκρως δελεαστική η πρόταση μας αλλά ο Αλαφούζος ψάχνει συμπαίκτη κι όχι αγοραστή»

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη Sportday:

Ο Ελληνοαμερικανός Μάρκος Δρακωτός σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μεταξύ άλλων ανέφερε στη «Sportday»:

Ποιοι άλλοι συμμετέχουν σ’ αυτό το κονσόρτσιουμ;

“Εκτός από εμένα, υπάρχει μία ομάδα Αμερικανών επιχειρηματιών, οι οποίοι έχουν τη θέληση και την επιφάνεια να επενδύσουν στην ομάδα.”

Αληθεύει η πληροφορία πως στις πρώτες επαφές που έγιναν με την πλευρά Αλαφούζου, μεταφέρθηκε από την πλευρά του κονσόρτσιουμ πως είστε διατεθειμένοι να συμμετάσχετε στην ΠΑΕ με ποσό εκκίνησης τα 25 εκατ. ευρώ;

Ισχύει ότι υποβάλαμε μία άκρως δελεαστική και δίκαιη αρχική πρόταση, μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, υπό την προϋπόθεση της αποστολής των οικονομικών στοιχείων. Αναλόγως με τα αποτελέσματα του ελέγχου που θα ακολουθούσε, θα καταθέταμε την τελική μας πρόταση. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε σαφή εικόνα της οικονομικής κατάστασης. Πρόθεσή μας είναι να προχωρήσουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα γι’ αυτό και επιμένουμε στα οικονομικά στοιχεία.”

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 78.361 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα μέλη του κονσόρτσιουμ ενδιαφέρεστε και για το γηπεδικό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού, με ενεργή συμμετοχή στο θέμα της κατασκευής νέου γηπέδου στον Βοτανικό;

“Μας ενδιαφέρει η Λεωφόρος και πιστεύουμε ότι το εν λόγω εγχείρημα μπορεί να υλοποιηθεί εφόσον υπάρξει πολιτική βούληση. Η ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού βρίσκεται σχεδόν έναν αιώνα στο κέντρο της Αθήνας, η δε αξία του γηπέδου εκτιμάται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Όλες οι ανταγωνιστικές ομάδες έχτισαν ή χτίζουν γήπεδο στη φυσική τους έδρα. Το ίδιο οφείλει να πράξει η ελληνική πολιτεία και για τον Παναθηναϊκό. Σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε άλλη λύση. πέραν του «Απόστολος Νικολαΐδης». θα μπορούσε να συζητηθεί υπό την προϋπόθεση και μόνο ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος να αποκτήσει ιδιόκτητες και μόνιμες εγκαταστάσεις, άνευ ενοικίου και ημερομηνίας λήξεως, αντίστοιχης αξίας με τη Λεωφόρο, οι οποίες θα στεγάζουν όλα τα τμήματα. Οποιαδήποτε κι αν είναι η τελική απόφαση, οφείλει να σέβεται την ιστορία του συλλόγου και να εξυπηρετεί τα συμφέροντά του.”

Εφόσον σας διευκρινίστηκε απ’ την πλευρά Αλαφούζου πως πλέον δεν αναζητεί αγοραστή, αλλά συμπαίκτη για το 50% των μετοχών που ελέγχει ο ίδιος, το θέμα έχει κλείσει εντελώς από τη δική σας πλευρά ή υπάρχει «παράθυρο» για το μέλλον;

Μας ενδιαφέρει μόνο το πλειοψηφικό ποσοστό. Όπως μας μεταφέρθηκε, ο Αλαφούζος δεν αναζητεί αγοραστή, αλλά συμπαίκτη αυτή την περίοδο. Είναι δικαίωμά του και οφείλουμε να το σεβαστούμε. Εμείς θα είμαστε εδώ. εφόσον αποφασίσει να πωλήσει την ΠΑΕ και να εξετάσουμε τα δεδομένα όταν έρθει εκείνη η στιγμή.”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...