ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τρελάθηκε» με φίλο του Ολυμπιακού ο Σισέ και έδωσε μια… καταπράσινη απάντηση (pics)

Άνοιξε διάλογο ο πρώην πράσινος σταρ.

«Τρελάθηκε» με φίλο του Ολυμπιακού ο Σισέ και έδωσε μια... καταπράσινη απάντηση (pics)

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, σχολίασε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μαρσέιγ, με έναν φίλο του Ολυμπιακού να του απαντάει και να τον… βγάζει από τα ρούχα του.

Αρχικά ο Σισέ ανέφερε: “Ο Βαλμπουενά έκανε ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν ήταν κάτι τρομερό. Έπαιζε στην έδρα του κόντρα στην πρώην του ομάδα, όποτε είχε παραπάνω πλεονεκτήματα από τους Thauvin/Payet. Ο Payet ήταν σε κακή φόρμα σε σχέση με τον Βαλμπουενά που τα πάει πολύ καλά στην Ελλάδα, γιατί είναι πιο εύκολο από το να παίζεις στη Γαλλία”

Στη συνέχεια ένας φίλος του Ολυμπιακού του απάντησε αφήνοντας διάφορα υπονοούμενα: “Σας ευχαριστούμε για την κριτική σας Djibril Cisse! Συνεχίστε να ασχολείστε με τη μουσική και να φοράτε φούστες, είναι καλύτερα για εσάς”.

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.220 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γάλλος σταρ στο σημείο αυτό απάντησε λέγοντας του: “Θέλετε μια υπενθύμιση των στατιστικών μου στην Ελλάδα”;

Ο διάλογος δεν έληξε εκεί με τον φίλο των “ερυθρολεύκων” να… αλλάζει ύφος: “Σεβόμαστε τον Σισέ, όμως, σεβόμαστε περισσότερο τον Βαλμπουενά. Εκείνος κάνει εκπληκτικά πράγματα σε προχωρημένη ηλικία. Άλλοι θα άραζαν σε πισίνες”.

Την τελευταία κουβέντα είχε ο Τζιμπρίλ, ο οποίος ξεκαθάρισε: “Ξανασκέψου το. Έχω τεράστιο σεβασμό για τον Μάθιου Χθες είχε έναν καλό αγώνα Αλλά συγνώμη και πάλι δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο. Γι ‘αυτό μην αναφέρεστε στον σεβασμό”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...