ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σανμαρτεάν: «Εγώ φταίω που δεν έδειξα όσα ήθελα με τον Παναθηναϊκό»

Τα χρόνια που έπαιξε στον Παναθηναϊκό, θυμήθηκε ο άλλοτε Ρουμάνος ποδοσφαιριστής και επεσήμανε πως εκείνος έφταιγε που δεν μπόρεσε να δείξει τις ικανότητές του.

Σανμαρτεάν: «Εγώ φταίω που δεν έδειξα όσα ήθελα με τον Παναθηναϊκό» | panathinaikos24.gr

Τα χρόνια που έπαιξε στον Παναθηναϊκό, θυμήθηκε ο άλλοτε Ρουμάνος ποδοσφαιριστής και επεσήμανε πως εκείνος έφταιγε που δεν μπόρεσε να δείξει τις ικανότητές του.

Τα εισιτήρια με Σλάβια Πράγας – Οι τιμές και η ώρα έναρξης διάθεσης
Τα εισιτήρια με Σλάβια Πράγας – Οι τιμές και η ώρα έναρξης διάθεσης 2.714 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σανμαρτεάν τόνισε πως δεν ήταν έτοιμος πνευματικά για το επίπεδο του Παναθηναϊκού και κατέληξε λέγοντας πως ο μόνος που πρέπει να κατηγορήσει για όσα δεν έδειξε στα γήπεδα με την «πράσινη» φανέλα είναι ο ίδιος του ο εαυτός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Δεν ήμουν έτοιμος να παίξω για τον Παναθηναϊκό. Δεν ήμουν έτοιμος πνευματικά. Αν ήμουν πιο ώριμος, αν ήμουν 26-27 ίσως να τα πήγαινα καλύτερα. Όμως ήμουν 23, ήταν η πρώτη μου ομάδα εκτός Ρουμανίας και δεν ήμουν έτοιμος πνευματικά για να παίξω γι’ αυτή την ομάδα.

Είχα την ποιότητα να παίξω για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν ήμουν πραγματικά έτοιμος, γιατί στο διάστημα που έπαιζα στην ομάδα είχε απίθανους παίκτες και αν ήμουν πιο ήρεμος, πιο ώριμος θα μπορούσα να διαχειριστώ διαφορετικά τις καταστάσεις που προκύπτουν σε ένα σύλλογο ή σε ένα ποδοσφαιριστή.

Ήμουν νέος, ήμουν λίγο χαζός, βιαζόμουν να δείξω την ποιότητα μου και δεν είχα περισσότερο χρόνο με τον εαυτό μου για να δω την κατάσταση.

Βιαζόμουν να αποδείξω, να δείξω. Ήμουν νέος και ανυπόμονος. Αν είχα περισσότερη υπομονή από την ομάδα, θα μπορούσα να πάω καλύτερα με τον Παναθηναϊκό. Δεν φταίει κανένας. Αν πρέπει να κατηγορήσω κάποιον, τότε πρέπει να κατηγορήσω τον εαυτό μου, γιατί δεν ήμουν έτοιμος να παίξω σε αυτή την ομάδα».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close