ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σανμαρτεάν: «Εγώ φταίω που δεν έδειξα όσα ήθελα με τον Παναθηναϊκό»

Τα χρόνια που έπαιξε στον Παναθηναϊκό, θυμήθηκε ο άλλοτε Ρουμάνος ποδοσφαιριστής και επεσήμανε πως εκείνος έφταιγε που δεν μπόρεσε να δείξει τις ικανότητές του.

Σανμαρτεάν: «Εγώ φταίω που δεν έδειξα όσα ήθελα με τον Παναθηναϊκό»

Τα χρόνια που έπαιξε στον Παναθηναϊκό, θυμήθηκε ο άλλοτε Ρουμάνος ποδοσφαιριστής και επεσήμανε πως εκείνος έφταιγε που δεν μπόρεσε να δείξει τις ικανότητές του.

Ο Σανμαρτεάν τόνισε πως δεν ήταν έτοιμος πνευματικά για το επίπεδο του Παναθηναϊκού και κατέληξε λέγοντας πως ο μόνος που πρέπει να κατηγορήσει για όσα δεν έδειξε στα γήπεδα με την «πράσινη» φανέλα είναι ο ίδιος του ο εαυτός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Δεν ήμουν έτοιμος να παίξω για τον Παναθηναϊκό. Δεν ήμουν έτοιμος πνευματικά. Αν ήμουν πιο ώριμος, αν ήμουν 26-27 ίσως να τα πήγαινα καλύτερα. Όμως ήμουν 23, ήταν η πρώτη μου ομάδα εκτός Ρουμανίας και δεν ήμουν έτοιμος πνευματικά για να παίξω γι’ αυτή την ομάδα.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.855 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είχα την ποιότητα να παίξω για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν ήμουν πραγματικά έτοιμος, γιατί στο διάστημα που έπαιζα στην ομάδα είχε απίθανους παίκτες και αν ήμουν πιο ήρεμος, πιο ώριμος θα μπορούσα να διαχειριστώ διαφορετικά τις καταστάσεις που προκύπτουν σε ένα σύλλογο ή σε ένα ποδοσφαιριστή.

Ήμουν νέος, ήμουν λίγο χαζός, βιαζόμουν να δείξω την ποιότητα μου και δεν είχα περισσότερο χρόνο με τον εαυτό μου για να δω την κατάσταση.

Βιαζόμουν να αποδείξω, να δείξω. Ήμουν νέος και ανυπόμονος. Αν είχα περισσότερη υπομονή από την ομάδα, θα μπορούσα να πάω καλύτερα με τον Παναθηναϊκό. Δεν φταίει κανένας. Αν πρέπει να κατηγορήσω κάποιον, τότε πρέπει να κατηγορήσω τον εαυτό μου, γιατί δεν ήμουν έτοιμος να παίξω σε αυτή την ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...