ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το ντεμπούτο του Μπόλονι σε εικόνες (Pics)

Δείτε εικόνες από το ντεμπούτο του Λάζλο Μπόλονι στον «πράσινο» πάγκο στην αναμέτρηση κόντρα στο Βολο.

Παναθηναϊκός: Το ντεμπούτο του Μπόλονι σε εικόνες (Pics)

Την πρώτη του εμφάνιση στον πάγκο της ομάδας του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε ο νέος τεχνικός των «πρασίνων», Λάζλο Μπόλονι.

Μάλιστα, ο έμπειρος Ρουμάνος τεχνικός ήταν αρκετά δραστήριος καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στον Βόλο, έδινε συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του, ενώ κατά διαστήματα τους επιβράβευε για την προσπάθειάς τους.

Ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να είναι αρκετά εκνευρισμένος στο τελευταίο μέρος τους α’ ημιχρόνου, διότι δεν έβλεπε αυτά που ο ίδιος επιθυμούσε, ενώ έβγαλε κατά τη διάρκεια του αγώνα και το πάνω μέρος της φόρμας του, μένοντας με ένα λευκό t-shirt.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.910 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα με τον Μπόλονι, ντεμπούτο υπήρξε και για τον Ουκρανό βοηθό του, Σεργκέι Κουζνέτσοφ, ο οποίος θα αποτελεί τον στενό συνεργάτης του προπονητή των «πρασίνων».

Δείτε τις φωτογραφίες

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...