ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Άμεσα οι υπογραφές για τον Βοτανικό

Το «Βήμα της Κυριακής» αποκαλύπτει τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου που φέρνει εξελίξεις στο γηπεδικό του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Παναθηναϊκός: Άμεσα οι υπογραφές για τον Βοτανικό

Το ρεπορτάζ της κυριακάτικης εφημερίδας αποκαλύπτει ότι τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και κυβερνητικών στελεχών για να «τρέξουν» το ζήτημα που ταλανίζει αρκετά χρόνια τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα αναφέρει την εντολή που έδωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για να «τρέξει» με μεγαλύτερη ταχύτητα το όλο σχέδιο.

Η Κυβέρνηση δεν θέλει να χάσει άλλο χρόνο και σχεδιάζει εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας και συναντίληψης ανάμεσα στο Υπουργείο Ανάπτυξης (είναι αρμόδιο), τον Δήμο Αθηναίων (ο φορέας υλοποίησης του έργου) και στους ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό!

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.786 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκτός από τα διαδικαστικά, η Κυβέρνηση θέτει για πρώτη φορά ορίζοντα υλοποίησης της Διπλής Ανάπλασης. Το κυβερνητικό χρονοδιάγραμμα προβλέπει ότι το έργο θα είναι έτοιμο προς το τέλος του 2023!

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» περιγράφονται και λεπτομέρειες της χρηματοδότησης των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν. Όπως αναφέρει συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο μέρος των κονδυλίων θα εξασφαλιστεί από το Ταμείο Ανάκαμψης, ενώ οι υπόλοιποι πόροι θα προέλθουν από άλλα ευρωπαϊκά και εθνικά ταμεία, καθώς και από κονδύλια της Περιφέρειας Αττικής. Συνολικά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το κόστος θα ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια ευρώ!

Ακόμα, το δημοσίευμα εξηγεί και τις φάσεις που θα κατασκευαστεί το γήπεδο και οι αθλητικές εγκαταστάσεις που αφορούν τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Ενώ όπως επισημαίνει, σε δεύτερο χρόνο, θα αποπερατωθεί κλειστό μπάσκετ μεγάλης χωρητικότητας σε όμορο στη Διπλή Ανάπλαση οικόπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...