ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπόλονι: «Δεν μπορώ να κάνω θαύματα»

Ο Λάζλο Μπόλονι σε δηλώσείς του αναφέρθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης στην τελευταία φάση.

Μπόλονι: «Δεν μπορώ να κάνω θαύματα»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Nova:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς στον προηγούμενο αγώνα ισοφαρίσαμε στο τελευταίο λεπτό. Σήμερα το πάθαμε εμείς καθώς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο τελευταίο λεπτό.

Σε σύντομο διάστημα δείξαμε πως έχουμε ενέργεια, όμως κάθε παίκτης πρέπει να δείξει μια κινητικότητα. Αυτό που έγινε ήταν πως άλλαξα παίκτη για να δώσω βαρύτητα στο κέντρο. Αμυντικά δεν είχαμε πρόβλημα αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την προσπάθεια.

Το έκανα γιατί δεν ήθελα να σπαταλήσω το χρόνο, βασίστηκα στην εμπειρία που είχαν Κουρμπέλης και Μαουρίσιο αλλά πρέπει να πως ότι δεν μπορώ να κάνω θαύματα».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.917 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...