ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα καθώς επιβλήθηκε του ΟΦΗ με 3-0 σετ (25-16, 25-14, 25-21).

Με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα

Άμεση αντίδραση έδειξε η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έπειτα από τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ καθώς στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον ΟΦΗ. Οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασαν εύκολα στο τρίποντο ξεκινώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Τα δύο πρώτα σετ ήταν πανομοιότυπα καθώς οι φιλοξενούμενοι μπορούσαν να ακολουθήσουν το σκορ μέχρι το 10-7 και στις δύο περιπτώσεις και μετά είδαν τους «πράσινους» να… ξεμακραίνουν στο σκορ.Στο πρώτο σετ ο ΠΑΟ ήταν ο νικητής με 25-16 και στο δεύτερο σετ με 25-14 κάνοντας έτσι το 2-0 στα σετ.

Στο τρίτο σετ  οι φιλοξενούμενοι άντεξαν παραπάνω ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το 11-9 και 16-14 ωστόσο ο Παναθηναϊκός ήταν έτσι όπως πρέπει στο τέλος και το κατέκτησε τελικά με 25-21.

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.826 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέντευξη μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε  «Στα δύο πρώτα σετ η απόδοση μας ήταν έτσι όπως έπρεπε και μας άρεσε ο τρόπος που αγωνιζόμασταν. Στο τρίτο σετ  δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τον ίδιο σταθερό ρυθμό. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι καθώς μόλις προχτές μπήκε ο Ανδρεόπουλος στην ομάδα  και δεν είναι ακόμα έτσι όπως πρέπει από πλευράς φυσικής προετοιμασίας.Ο Αλέξανδρος Ράπτης δεν έχει έρθει ακόμα στο pick του μετά την μεγάλη του απουσία. Έχουμε την απουσία ακόμα του λίμπερο όπου προσπαθεί ο Συναδινός να καλύψει το κενό και σήμερα θα έλεγα ότι ήταν αρκετά καλός.

Γενικά ήταν μια καλή νίκη για εμάς θα έλεγα ότι δεν είμαστε στα δυνατά μας ακόμα και κάνουμε αγώνα δρόμου για να προλάβουμε την επόμενη αγωνιστική».

Στον αντίποδα ο προπονητής του ΟΦΗ Άκης Φλαούνας  ανέφερε «Εμείς δεν πιάσαμε ρυθμό μέσα  στο παιχνίδι. Βρισκόμαστε στην τέταρτη εβδομάδα της προετοιμασίας  καθώς αργήσαμε να ξεκινήσουμε όπως είναι γνωστό και ψάχνουμε διάφορα σχήματα να δούμε που θα καταλήξουμε.

Ο Παναθηναϊκός ήταν σίγουρο ότι θα αντιδράσει μετά την ήττα από τον Φοίνικα στο Λιγκ Καπ . Είναι δυνατή ομάδα με μέταλλο, χτισμένη πολύ καλά και μέσα στην έδρα του είναι ακόμα πιο δυνατός. Είχαμε πίεση στο σερβίς και κακή αποτελεσματικότητα στις επιθέσεις μας και έτσι φτάσαμε στο 3-0»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...