ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άγριο κράξιμο Κουρμπέλη – Διούδη στα αποδυτήρια: «Δεν σέβέστε τίποτα!»

Έξαλλοι ήταν οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού και μάλιστα στα αποδυτήρια έβαλαν... χέρι στους συμπαίκτες τους.

Άγριο κράξιμο Κουρμπέλη - Διούδη στα αποδυτήρια: «Δεν σέβέστε τίποτα!»

Ο Παναθηναϊκός για άλλο ένα ματς δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το ματς με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Μπαρτόλο στο 92΄ έκλεψε τον βαθμό για τους φιλοξενούμενους.

Οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως χάθηκε η νίκη στο σημερινό ματς και σε υψηλούς τόνους είπαν χαρακτηριστικά:

«Φοβάστε! Δεν έχετε ψυχή. Έρχεται ο Βόλος και μας κλείνει στην περιοχή μας. Εδώ είναι Παναθηναϊκός. Δίνετε δικαιώματα. Ο κόσμος έχει όλα τα δίκια με το μέρος του».

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 11.334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.