ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 62-61

Πανάθα με ψυχή “τελείωσε” τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο!

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής με 62-61 επί του Ολυμπιακού στο κλειστό της Λεωφόρου, έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Πρώτη επικράτηση για το τριφύλλι που είχε πάθος και ψυχή και έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πανάθα με ψυχή

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής με 62-61 επί του Ολυμπιακού στο κλειστό της Λεωφόρου, έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Πρώτη επικράτηση για το τριφύλλι που είχε πάθος και ψυχή και έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Με τις  Λύμουρα (20 πόντοι, 8 ασίστ, 7 ριμπάουντ)  – Ριντ (22 πόντοι, 9 ριμπάουντ)  να κάνει ένα εκπληκτικό ματς οι πράσινες κατάφεραν να πάρουν τη νίκη παίζοντας ψυχωμένοι άμυνα. Έσπασαν το αήττητο του Ολυμπιακού και έδειξαν ότι θα τον κοιτάξουν στα μάτια αυτή τη σεζόν.

Το ματς

Οι πράσινες ξεκίνησαν εντυπωσιακά την αναμέτρηση και έδειξαν το πόσο θέλουν αυτή τη νίκη. Χαρακτηριστικό είναι το ότι το τριφύλλι στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου ήταν μπροστά στο σκορ με 21-12 (+9). Στο δεύτερο δεκάλεπτο του αγώνα ο Ολυμπιακός αντέδρασε και βρήκε αρκετά μακρινά καλάθια και έτσι το ημίχρονο τελείωσε με τις φιλοξενούμενες να προηγούνται με 35-37.

Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα »
Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα » 741 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το μομέντουμ είχε αλλάξει πλευρά και οι φιλοξενούμενες είχαν σταθερά τα ηνία και στο τρίτο δεκάλεπτο. Παρά τις προσπάθειες της Λύμουρα, οι «πράσινες» δεν πήραν κάποιο προβάδισμα και το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με προβάδισμα πέντε πόντων για τον Ολυμπιακό (48-53).

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα οι πράσινες έβγαλαν πάθος και ψυχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κυνηγούσαν όλες τις μπάλες και έδειξαν ότι θέλουν τη νίκη αυτή όσο τίποτε άλλο. Η Λολίτα Λύμουρα μαζί με την Ριντ βγήκαν μπροστά ενώ καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η άμυνα της Ασπας Καλαμπάκου όσο αγωνιστηκε. Μάλιστα με την χαμένη μπάλα που κέρδισε μείωσε τον διαθέσιμο χρόνο του Ολυμπιακού για την τελευταία επίθεση. Φυσικά τη νίκη χάρισε με μεγάλο τρίποντο της η Ριντ. Στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Ολυμπιακός έκανε επίθεση, αλλά η καλή άμυνα του τριφυλλιού δεν έδωσε κανένα δικαίωμα με το τελικό 62-61 ο Παναθηναϊκός έφτασε στη μεγάλη νίκη, βάζοντας τέλος στο αήττητο των ερυθρόλευκων.

Δεκάλεπτα: 21-12, 35-37, 48-53, 62-61

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...