ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ριντ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα»

Η Τσάστιτι Ριντ ήταν από τις πρωταγωνίστριες στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού και σε δηλώσεις της τόνισε ότι οι πράσινες έδειξαν ότι μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Ριντ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Ριντ στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού:

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο πολύτιμη νίκη ήταν αυτή για την ομάδα μας καθώς προήλθε έπειτα από την ήττα με τον ΠΑΟΚ. Σήμερα δείξαμε ότι είμαστε ομάδα και μπορούμε να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα. Για εμάς ήταν περίεργο που δεν είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας ωστόσο ξέρω πολύ καλά ότι μας έβλεπαν. Ο Παναθηναϊκός είναι κάτι άλλωστε που είναι η… καθημερινότητα της Αθήνας, το βλέπω από τον κόσμο που με σταματάει, από τους τοίχους που είναι ζωγραφισμένοι με τριφύλλια από τα πάντα”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.