ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μάθημα προσγείωσης στο ΟΑΚΑ

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για μια εικόνα που ενδεχομένως να δούμε στο Ελληνικό Πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό να ζορίζεται για να κερδίσει τη Λάρισα.

Μάθημα προσγείωσης στο ΟΑΚΑ

Η εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος με τη Λάρισα δεν προκαλεί καμία έκπληξη καθώς είναι ένα αναμενόμενο γεγονός για τα παιχνίδια που οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα είτε θα είναι άστοχοι (1/9 τρίποντα στο ημίχρονο), είτε όχι απόλυτα συγκεντρωμένοι και θα έχουν σημαντικές απουσίες.

Δείτε τα συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.