ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τον υπ’ αριθμόν 1.607 επίσημο τίτλο του Παναθηναϊκού Α.Ο. κατέκτησαν σήμερα τα “πράσινα πιστόλια” του κόουτς Θοδωρή Κοτταρά!

Τον υπ' αριθμόν 1.607 επίσημο τίτλο του Παναθηναϊκού Α.Ο. κατέκτησαν σήμερα τα "πράσινα πιστόλια" του κόουτς Θοδωρή Κοτταρά!

Τον υπ' αριθμόν 1.607 επίσημο τίτλο του Παναθηναϊκού Α.Ο. κατέκτησαν σήμερα τα

Ο προπονητής των επιτυχιών του Σκοπευτικού Τμήματος οδήγησε τους Κατσίρη Δημήτρη-Καμπούρη Γιάννη-Γιαννίση Νίκο στην κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στο Πιστόλι Κεντρικής Πυροδότησης, με αθροιστικό σκορ 1.605/1.800!

Στην Ατομική Κατάταξη, ο Καμπούρης Γιάννης κατέκτησε το Αργυρό Μετάλλιο με σκορ 556/600, ενώ τον ακολούθησαν οι Κατσίρης Δημήτρης στην 8η θέση με σκορ 530/600 και Γιαννίσης Νίκος στη 12η θέση με σκορ 519/600.

Στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα, τα “τριφυλλάκια” του ΠΑΟ έδωσαν για 2η συνεχή μέρα τη δική τους μάχη στα παρακάτω αγωνισματα:

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 117 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αεροβόλο Τουφέκι Παίδων ‘Β Αγόρια: Ο Κατσαρός Παναγιώτης κατέλαβε την 8η θέση με σκορ 580,2/654 και ακολούθησε ο Παππάς Βασίλειος στην 20η θέση με σκορ 554,1/654.

Αεροβόλο Τουφέκι Παίδων ‘Β Κορίτσια: Η Κυριακάκη Λουίζα κατέλαβε την 26η θέση με σκορ 525/654.

Οι Πανελλήνιοι Αγώνες συνεχίζονται το επόμενο ΣΚ με τα αγωνίσματα Πυροβόλων Τουφεκιών Γυναικών και το Ελεύθερο Πιστόλι και Πιστόλι Ταχύτητας Ανδρών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.