Αναμφισβήτητα, το κάκιστο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού κυριαρχεί στην επικαιρότητα, ωστόσο το γεγονός ότι πέφτουν οι υπογραφές για τον Βοτανικό είναι το πιο σημαντικό νέο για τον Σύλλογο.

Μπορεί τα νέα από την ποδοσφαιρική ομάδα να είναι άσχημα, μετά και το “μηδέν στα πέντε” στο πρωτάθλημα και να απαιτείται άμεση ανάκαμψη, αλλά κανείς δε θα πρέπει να παραβλέψει τα θετικά νέα που έρχονται από το γηπεδικό ζήτημα. Ένα ζήτημα που ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του.

Μπορεί από την πράσινη ΠΑΕ να μη λένε το παραμικρό, ωστόσο το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Το Βήμα” επιβεβαιώνεται και αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα πέσουν οι υπογραφές για μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα σε Δήμο, Παναθηναϊκό και κυβέρνηση, ώστε να έχουμε τις ανακοινώσεις και σύντομα να αρχίσουν τα έργα με χρονοδιάγραμμα το 2023 για το νέο γήπεδο της ομάδας.

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστά περισσότερα. Η χρηματοδότηση φαίνεται ότι έχει βρεθεί, ΠΑΕ και Ερασιτέχνης είναι έτοιμοι για το μεγάλο βήμα και στο πλάνο περιλαμβάνεται γήπεδο μπάσκετ σε όμορο οικόπεδο, αλλά σε δεύτερο χρόνο, αφού πρώτα αρχίσουν τα έργα εντός οικοπέδου της διπλής ανάπλασης.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου