ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πλοίο του Π.Ν. συγκρούστηκε με Εμπορικό έξω από το λιμάνι του Πειραιά – Πληροφορίες για τραυματίες

Θρίλερ λίγο έξω από το λιμάνι του Πειραιά με τη σύγκρουση δύο πλοίων.

Πλοίο του Π.Ν. συγκρούστηκε με Εμπορικό έξω από το λιμάνι του Πειραιά - Πληροφορίες για τραυματίες

Ναρκοθηρευτικό του Πολεμικού Ναυτικού συγκρούστηκε με φορτηγό πλοίο στον Πειραιά στα ανοιχτά της Σαλαμίνας. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το πολεμικό πλοίο έχει πάρει κλίση και βυθίζεται, ενώ υπάρχουν και άτομα στη θάλασσα.

Το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού Καλυψώ συγκρούστηκε με εμπορικό πλοίο που μετέφερε κοντέινερ και το μεγάλο πλοίο σύμφωνα με το Open TV «έκοψε στα δύο το ναρκοθηρευτικό». Συμπλήρωσε δε, ότι δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος του πολεμικού ναυτικού που να έχουν χάσει τη ζωή τους.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος και του Πολεμικού Ναυτικού για την περισυλλογή ανθρώπων που βρίσκονται στη θάλασσα, τουλάχιστον τέσσερα στον αριθμό, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες που μετέδωσε το Open TV και η Γεωργία Λαγού υπάρχει κι ένας σοβαρά τραυματισμένος.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.629 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το φορτηγό πλοίο έβγαινε από τις εγκαταστάσεις της Cosco στο Κερατσίνι και είχε και πλοηγό.

Κατά πληροφορίες δύο μέλη από τα 27 του πληρώματος που επέβαιναν στο «Καλυψώ», έχουν τραυματιστεί και μεταφέρονται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.