ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάνει Λαμία ο Μπουζούκης – Κάκωση ο Αλεξανδρόπουλος

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψαν οι Λούκας Βιγιαφάνιες και Αντόνιο Σαβιέρ.

Χάνει Λαμία ο Μπουζούκης - Κάκωση ο Αλεξανδρόπουλος

Ευχάριστα νέα για τον Λάζλο Μπόλονι επεφύλασσε η πρωινή προπόνηση σε ό,τι αφορά στους Σαβιέρ και Βιγιαφάνιες. Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τους δύο ποδοσφαιριστές να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Μπουζούκης για τον οποίο η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό, ωστόσο, θα παραμείνει εκτός δράσης για διάστημα μίας εβδομάδας.

Αξίζε να σημειωθεί ότι πολύ δύσκολα ο Λούκας Βιγιαφάνιες θα βρεθεί στην αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση με την Λαμία το Σάββατο.

Ατομικό έκαναν και σήμερα οι Χουάνκαρ και Ιωαννίδης, ενώ Σένκεφελντ, Σάντσες και Κουρμπέλης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης με την κατάστασή τους να μην εμπνέει κάποια ανησυχία.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.399 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Αλεξανδρόπουλος υπέστη κάκωση στο γόνατο και αποχώρησε. Τέλος, οι Βέλεθ, Αγιούμπ και Χατζηθεοδωρίδης έκαναν θεραπεία, ενώ ο Αντονίτο παραμένει κλινήρης. Το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας και παιχνίδι τακτικής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.