ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκλονιστικός Καραγκούνης: “Ο ΠΑΟ πάνω απ’ όλους – Οργανωμένο σχέδιο με μπράβους στη Ριζούπολη”! (vid)

Ο Γιώργος Καραγκούνης... λύνεται, κάθεται αναπαυτικά στον καναπέ του και κάνει την πιο χαλαρή συνέντευξη της ζωής του στους betarades.gr σε μια εξομολόγηση για όλα! Η Ριζούπολη, οι ευρωπαϊκές πορείες και η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό.

Συγκλονιστικός Καραγκούνης:

Ο Γιώργος Καραγκούνης… λύνεται, κάθεται αναπαυτικά στον καναπέ του και κάνει την πιο χαλαρή συνέντευξη της ζωής του στους betarades.gr σε μια εξομολόγηση για όλα!

Η καριέρα του, ο Παναθηναϊκός, το παρελθόν, τα ευρωπαϊκά ματς, ο κομμένος χιαστός στη Βαρκελώνη, η Εθνική ομάδα, η Ριζούπολη και το μέλλον.

Τι έγινε στη Ριζούπολη;

«Η ομάδα τότε του Παναθηναϊκού ήταν για μένα μία από τις καλύτερες ομάδες που είχε ποτέ ο Παναθηναϊκός. Όταν έχει φτάσει δύο φορές στους «8». Όταν έχει φτάσει κοντά στο να πάει σε τελικό του Europa League και του Champions League. Εκεί είναι η συγκρίση. Τι να έχω για σύγκριση το ελληνικό πρωτάθλημα; Όσο για το ματς το συγκεκριμένο τα έχουμε πει και έχουν χιλιοειπωθεί. Ηταν όλα οργανωμένα, ώστε να γίνει όλο αυτό. Από τον αρχηγό της Αστυνομίας μέχρι τον τελευταίο. Μετά δουλεύανε όλοι στην αντίπαλη ομάδα. Οπότε καταλαβαίνετε. Φυσικά επηρέασε όλο αυτό». 

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μπορεί να πει κανείς ότι ο Καραγκούνης πήγε στην έδρα της Φενέρμπαχτσε που ήταν καμίνι και δεν επηρεάστηκε; Γιατί να επηρεαστεί στη Ριζούπολη;

«Ήταν το ίδιο πιστεύετε εσείς; Δεν ήταν το ίδιο. Καμία σχέση. Δεν μπήκαν στα αποδυτήρια μπράβοι και τα έσπαγαν και έκαναν διάφορα. Και όλα αυτά που έγιναν στη Ριζούπολη. Στην Φενέρμπαχτσε κάναμε ζέσταμα. Στη Ριζούπολη δεν κάναμε ζέσταμα». 

Τι έχεις να πεις για τον Παναθηναϊκό;

«Στον Παναθηναϊκό μεγάλωσα και έζησα πολλά. Βραδιές στο Τσάμπιονς Λιγκ, ειδικά με την απίστευτη ομάδα που είχαμε από το 2000 μέχρι το 2003. Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω απ’ όλα και πάνω από πρόσωπα. Αυτό που εισπράττω από τον κόσμο είναι η αγάπη. Μένω σε αυτό. Τα υπόλοιπα είναι περασμένα – ξεχασμένα. Έπαιξα στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Κρατάω τα θετικά, όχι τα αρνητικά».

Η συνέντευξη του Καραγκούνη στους betarades

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.