ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δοκιμάζει Μολό ο Μπόλονι

Ο Λάζλο Μπόλονι φαίνεται ότι θα προτιμήσει τον Μολό ως βασικό στο ματς με τη Λαμία.

Δοκιμάζει Μολό ο Μπόλονι

Ο Λάζλο Μπόλονι φαίνεται ότι θα προτιμήσει τον Μολό ως βασικό στο ματς με τη Λαμία.

Είναι δεδομένο ότι ο Ρουμάνος θέλει να κερδίσει το στοίχημα με τον Γάλλο εξτρέμ. Άλλωστε, τον έβαλε ως αλλαγή στον αγώνα με τον Βόλο και τώρα φαίνεται ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να τον ξεκινήσει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

Στις δοκιμές στο Κορωπί, ο Μολό έπαιξε με τους βασικούς και δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να συμβεί στον αγώνα του Σαββάτου. Αν ο Γάλλος επιστρέψει στην ενδεκάδα, τότε θα πάρει τη θέση του Αϊτόρ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ