ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπόλονι: «Ήδη βλέπω κάποια βελτίωση στην ομάδα»

Ο Λάζλο Μπόλονι αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τη Λαμία ενώ στάθηκε και στο θέμα του Βιγιαφάνιες.

Μπόλονι: «Ήδη βλέπω κάποια βελτίωση στην ομάδα»

Αναλυτικά  όσα είπε ο Λάζλο Μπόλονι στα κανάλια Novasports:

Η ομάδα έχει ξεπεράσει το σοκ της ισοφάρισης από τον Βόλο;

“Δε θα έλεγα ότι είναι σοκ. Συμβαίνει να δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό. Ακολούθησε μια θλίψη και στεναχωρηθήκαμε στα αποδυτήρια. Οι παίκτες μου όμως είναι επαγγελματίες, το ξεπέρασαν και είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα.”

Τί προσπαθεί να αλλάξει στην ομάδα μιας και δεν έχει μαγικό ραβδί;

“Αυτό που θα ήθελα να διευκρινίσω, όσον αφορά την επικοινωνία μου και την επαφή με τους παίκτες, τα πράγματα είναι εντάξει. Επίσης όσον αφορά στις προπονήσεις βλέπω  αυτά που θέλω την προσπάθειά τους.Τα πάνε πολύ καλά και θέλω να τους συγχαρώ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.100 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ξέρω επίσης ότι η κουλτούρα του Παναθηναϊκού ζητάει περισσότερα και διαφορετικά πράγματα και βέβαια πρέπει να είναι αφελής κάποιος για να πιστεύει ότι οι δυσκολίες έρχονται από τον ουρανό. Αυξάνουμε την ποσότητα και την ποιότητα της δουλειάς μας και είμαι πεπεισμένος ότι αυτό θα δημιουργήσει μια αλλαγή και είναι σαφές πως όλες οι δυσκολίες δε θα λυθούν μονομιάς.

Είμαι αισιόδοξος διότι οι απαντήσεις που παίρνω είναι θετικές και αυτή είναι η στιγμή που τεστάρεται ο ίδιος ο προπονητής. Αν μιλήσουμε παραπάνω από αυτά θα κάνουμε κακό. Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι αισθάνομαι πως η ομάδα βελτιώνεται. Πάμε προς το καλύτερο. Εμείς όλοι όσοι βρισκόμαστε πέριξ του Παναθηναϊκού, από το ανώτατο ως το κατώτατο σημείο έχουμε τη θέληση να αλλάξουμε τα πράγματα.”

Τί είδε ότι χρειαζόταν αλλαγή;

“Θεωρώ ότι είστε ένας έμπειρος δημοσιογράφος και επιθυμείτε να με σπρώξετε σε κάποιες δηλώσεις οι οποίες δε μπαίνουν καν στα αποδυτήρια, αλλά μένουν στην ψυχή μου. Νομίζω ότι με την ντρίπλα μου λάβατε την απάντηση.”

Για την Λαμία που αποτελεί κακό δαίμονα του Παναθηναϊκού;

“Γνωρίζω τις δυσκολίες που αναφέρεται, αλλά τα ρεκόρ έχουν φτιαχτεί για να καταρρίπτονται.”

Πως είναι η κατάσταση του Βιγιαφάνιες;

“Είναι ιατρικό το ερώτημά σας, δεν είναι αθλητικό. Ξέρω ότι είναι ένας δημοφιλής και αγαπητός παίκτης, ξέρω ότι τον τελευταίο καιρό έκανε πολύ λίγες προπονήσεις και ξέρω ότι είναι ένα ευαίσθητο θέμα για δύο λόγους. Πρώτον διότι πριν από τρία χρόνια κέρδισε την καρδιά των φιλάθλων και για να συνεχίσει έτσι, κατανοώντας το συναίσθημα των φιλάθλων, αλλά υπάρχει και μια αλήθεια.

Με μένα προπονήθηκε μόλις δύο φορές, μερικές φορές καλύτερα μερικές όχι και τόσο, αλλά θέλει να προοδεύσει. Όταν θα επανέλθει ο παίκτης θέλω να είναι 100% των δυνατοτήτων του. Θέλω να ελαχιστοποιήσουμε το ρίσκο υποτροπής γιατί αν υποτροπιάσει δε θα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα.”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...