ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Σαν σήμερα: Το ντέρμπι του Σισέ στο καυτό ΟΑΚΑ (vid)

Σαν σήμερα, το 2010 ο Παναθηναϊκός νικάει με ανατροπή, 2-1 τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, με πρωταγωνιστή τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος σημείωσε και τα δυο γκολ της ομάδας.

Σαν σήμερα: Το ντέρμπι του Σισέ στο καυτό ΟΑΚΑ (vid)

Το ντέρμπι δεν άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Παναθηναϊκό, καθώς  στο 37′  ο Μιραλάς έκανε ατομική ενέργεια, απέφυγε Μπουμσόνγκ και Βύντρα, και με εκπληκτικό σουτ στην κλειστή γωνία νίκησε τον Τζόρβα για να το 0-1.

Στην επανάληψη, τα πάντα έγιναν πράσινα! Στο  57′, ο Λάζαρος πήρε και κουβάλησε  την μπάλα, «άδειασε» τον Αβραάμ και έβγαλε καταπληκτική  μπαλιά για τον Σισέ, ο οποίος πλάσαρε για το  1-1.

Στο 61′ πάλι  ο Λάζαρος, πάλι, έγινε κάτοχος της μπάλας στη μεσαία γραμμή, έβγαλε στον κενό χώρο για τον Γκαρσία, ο Ισπανός μοίρασε στον τον Σισέ και ο Γάλλος πήρε πέναλτι από τον Αβραάμ! Κόκκινη κάρτα για τον αμυντικό των ερυθρόλευκων και γκολ για το τελικό 2-1 από τον Σισέ.

Παναθηναϊκός (Νιόπλιας): Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης (46′ Μαρίνος), Πλεσί (66′ Σιμάο), Γκοβού (46′ Λουίς Γκαρσία), Χριστοδουλόπουλος, Σισέ

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Πάρντο, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Φουστέρ  (82′ Ζαϊρί), Φετφατζίδης (64′ Μοδεστό), Ριέρα, Μιραλάς (76′ Μήτρογλου)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE