Μηχανή του χρόνου

Σαν σήμερα: Το ντέρμπι του Σισέ στο καυτό ΟΑΚΑ (vid)

Σαν σήμερα, το 2010 ο Παναθηναϊκός νικάει με ανατροπή, 2-1 τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, με πρωταγωνιστή τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος σημείωσε και τα δυο γκολ της ομάδας.

Το ντέρμπι δεν άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Παναθηναϊκό, καθώς  στο 37′  ο Μιραλάς έκανε ατομική ενέργεια, απέφυγε Μπουμσόνγκ και Βύντρα, και με εκπληκτικό σουτ στην κλειστή γωνία νίκησε τον Τζόρβα για να το 0-1.

Στην επανάληψη, τα πάντα έγιναν πράσινα! Στο  57′, ο Λάζαρος πήρε και κουβάλησε  την μπάλα, «άδειασε» τον Αβραάμ και έβγαλε καταπληκτική  μπαλιά για τον Σισέ, ο οποίος πλάσαρε για το  1-1.

Στο 61′ πάλι  ο Λάζαρος, πάλι, έγινε κάτοχος της μπάλας στη μεσαία γραμμή, έβγαλε στον κενό χώρο για τον Γκαρσία, ο Ισπανός μοίρασε στον τον Σισέ και ο Γάλλος πήρε πέναλτι από τον Αβραάμ! Κόκκινη κάρτα για τον αμυντικό των ερυθρόλευκων και γκολ για το τελικό 2-1 από τον Σισέ.

Παναθηναϊκός (Νιόπλιας): Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης (46′ Μαρίνος), Πλεσί (66′ Σιμάο), Γκοβού (46′ Λουίς Γκαρσία), Χριστοδουλόπουλος, Σισέ

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Πάρντο, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Φουστέρ  (82′ Ζαϊρί), Φετφατζίδης (64′ Μοδεστό), Ριέρα, Μιραλάς (76′ Μήτρογλου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version