ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σύλλογος ακόμα πιο Μεγάλος με Καρακατσάνη

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Αναστασία Καρακατσάνη.

Σύλλογος ακόμα πιο Μεγάλος με Καρακατσάνη

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αναστασία Καρακατσάνη για το τμήμα στίβου την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.
Μια ακόμα πολύτιμη προσθήκη στο «τριφύλλι» χάρη στη συνδρομή της καμπάνιας «Σύλλογος πιο Μεγάλος» που ενισχύει το τμήμα στίβου του Παναθηναϊκού.

Η Αναστασία Καρακατσάνη γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1992 στον Βόλο και μία είναι από τις σημαντικές αθλήτριες στην Ελλάδα στα 5.000μ. και στα 10.000μ.

Το 2013 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23 στα 10.000μ.  στο Τάμπερε ενώ την επόμενη χρονιά στο ίδιο αγώνισμα ήταν 22η στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών.Ακόμα το 2018 στους Μεσογειακούς Αγώνες  ήταν 7η στα 5.000μ.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.240 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έσπασε πανελλήνια ρεκόρ στα 5.000 μέτρα και 10.000 μέτρα Νέων  γυναικών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.