ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πήρε και Καλάκο ο Παναθηναϊκός

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Θανάση Καλάκου.

Πήρε και Καλάκο ο Παναθηναϊκός

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θανάση Καλάκο στο τμήμα στίβου για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.
Πρόκειται για μια ακόμα σημαντική μεταγραφική προσθήκη στο τμήμα στίβου του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε χάρη στην καμπάνια «Σύλλογος πιο μεγάλος».

Ο Θανάσης Καλάκος γεννήθηκε στην Αθήνα  στις 22 Μαρτίου 1998 και είναι  ένας από τους αθλητές που διακρίνονται στα 800μ. και στα 1500μ. στην Ελλάδα.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.277 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αποκτήθηκε από τον ΓΣ Γλυφάδας  και η κορυφαία του στιγμή ήταν η 7η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20  το 2017  στο Γκροσέτο όπου κατέλαβε την 7η θέση στα 800μ

Επιπλέον το 2019 ήταν 6ος Μεσογειονίκης Κ23 στα 800μ. ενώ δύο χρόνια νωρίτερα ήταν «χρυσός» Βαλκανιονίκης Κ20 στα 800μ. στην Τουρκία.

Έχει κατακτήσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα στα 800μ. ενώ  έχει σπάσει και το πανελλήνιο ρεκόρ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.