ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Γιούχα» στην αποστολή κατά την άφιξη στη Λαμία

Περίπου 60-70 φίλοι του Παναθηναϊκού τα ... έχωσαν στους παίκτες για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

«Γιούχα» στην αποστολή κατά την άφιξη στη Λαμία

Η αποστολή της ομάδας του Παναθηναϊκού έφτασε από σήμερα στην Λαμία ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Όταν έφτασε η ομάδα στο ξενοδοχείο την περίμεναν περίπου 60-70 φίλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες.

Οι πράσινοι οπαδοί γιούχαραν τους παίκτες για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Η κατάσταση δεν ξέφυγε, αλλά οι παίκτες τα… άκουσαν για τα καλά.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.633 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι φίλαθλοι φώναζαν συνεχώς στους παίκτες να «παίξουν μπάλα» ενώ απαίτησαν από αυτούς τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Λαμία. Με λίγα λόγια το σκηνικό περιελάμβανε γιούχα, προειδοποιήσεις και παραινέσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.