ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Σον Κόνερι

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών ο ηθοποιός Σον Κόνερι, ο πιο αγαπητός και διάσημος James Bond όλων των εποχών

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Σον Κόνερι

O ανεπανάληπτος ηθοποιός Σον Κόνερι (Sean Connery), ο άνθρωπος που ενσάρκωσε πρώτος τον ρόλο του Άγγλου μυστικού πράκτορα James Bond, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών.

Ο Sir Sean Connery, ο Σκοτσέζος ηθοποιός συνώνυμος του στιλ και της ευγένειας έφυγε από τη ζωή το ίδιο διακριτικά όπως είχε ζήσει. Ο ηθοποιός ‘εδωσε το στίγμα του ερμηνεύοντας τον ρόλο του James Bond σε επτά ταινίες με μία καριέρα που απλώνεται σε πολλές δεκαετίες. Κάτοχος Όσκαρ, δύο βραβείων Bafta και τριών Golden Globes, ο Σον Κόνερι (Sean Connery) ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της γενιάς του.

Αναμεσα σε άλλες ταινίες τον απολαύσαμε στις «The Hunt for Red October», «Indiana Jones and the Last Crusade» και «The Rock».

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.325 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.