ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ο Σύλλογος με τις περισσότερες συμμετοχές

Ο Παναθηναϊκός δίνει με 8 αθλητές βροντερό παρών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων γυναικών και ανδρών που διεξάγεται στην Ελευσίνα , όντας η ομάδα με τους περισσότερους αθλητές στη διοργάνωση!

Ο Σύλλογος με τις περισσότερες συμμετοχές

Το Σάββατο στην φάση των ομίλων αγωνίστηκαν οι Βελέντζας Γιώργος, Γκριμπαβιώτης Κωνσταντίνος, Φικιώρης Γιώργος, Μπεχράκης Θησέας, Κουτσουρέλης Φίλιππος και Θεοδώρου Θοδωρής οι οποίοι αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες, παρότι οι περισσότεροι από αυτούς ανήκουν σε ηλικιακή κατηγορία μικρότερη από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών.

Αύριο σειρά παίρνουν τα κορίτσια του Παναθηναϊκού, Ελισάβετ Τέρπου και Ιωάννα Γερασιμάτου οι οποίες είναι κατά σειρά πρώτο και τέταρτο φαβορί για την κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος νέων γυναικών, γι αυτό και λόγω της θέσης που κατέχουν στο ελληνικό σύστημα αξιολόγησης προκρίνονται απευθείας στα νοκ άουτ παιχνίδια της διοργάνωσης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ιωάννα Γερασιμάτου πέρυσι είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση στη συγκεκριμένη διοργάνωση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ είχε κατακτήσει τη πρώτη θέση στο διπλό νέων γυναικών, με συμπαίκτρια τη Φωτιάδου της Φλώρινας, επαναφέροντας το τμήμα μας στα μετάλλια σε αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες, περισσότερα από 40 χρόνια μετά από ανάλογη επιτυχία. Το αγώνισμα του διπλού φέτος δεν θα διεξαχθεί λόγω του κορονοϊού μετά από απόφαση της Ομοσπονδίας.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.