ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρλίτος: «Ήθελα να πετύχω χατ τρικ αλλά το σημαντικότερο είναι η νίκη»

Ολα όσα δήλωσε ο Καρλίτος μετά τη νίκη επί της Λαμίας.

Καρλίτος: «Ήθελα να πετύχω χατ τρικ αλλά το σημαντικότερο είναι η νίκη»

Ολα όσα δήλωσε ο Καρλίτος μετά τη νίκη επί της Λαμίας.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

“Είναι σαφές ότι χρειαζόμασταν τη νίκη. Θα ήθελα όμως να υπογραμμίσω ότι είμαστε οι ίδιοι παίκτες που ήμασταν και την προηγούμενη εβδομάδα. Εμείς σήμερα καταφέραμε να πάρουμε το “βραβείο” για όλες τις θυσίες που κάναμε. Είμαι περήφανος για τον σύλλογο, τους φιλάθλους και τους συμπαίκτες μου”, ανέφερε αρχικά.

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν έπαιξε ρόλο ο προσωπικός εγωισμός: “Η αλήθεια είναι ότι όταν έχεις μία κακή κατάσταση, όλοι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπρος και να βάλουμε την καρδιά μας στο γήπεδο. Πάντα θα πρέπει να ξέρεις ότι φεύγεις από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας δώσει τα πάντα”.

Για το αν νιώθει ηγέτης: “Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ηγέτη, αλλά έναν ακόμη παίκτη και αυτό το είπα όταν είχα έρθει. Σε αυτή την περίοδο της ζωής μου νομίζω ότι τα γκολ μπορούν να περάσουν σε δεύτερη μοίρα. Κοιτάζω το συλλογικό καλό και λιγότερο τον εαυτό μου”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...