Ο Καρλίτος ήρθε στον Παναθηναϊκό για να δώσει αυτό που του έλειπε τόσα χρόνια, το εύκολο γκολ. Μάλιστα αποκτήθηκε και για 6 μήνες δεν μπορούσε να κάνει συμμετοχή, αλλά εκ του αποτελέσματος η κίνηση αυτή αποδείχτηκε πολύ σωστή.

Από τις πρώτες του στιγμές στο Κορωπί όλοι μιλούσαν για έναν παίκτη που έχει τρομερή επαφή με τα δίχτυα. Για έναν παίκτη που έχει το εύκολο γκολ.

Ο Γιώργος Δώνης είπε από την πρώτη στιγμή ότι ο Καρλίτος είναι ένας παίκτης που πρέπει να παίζει κοντά στην περιοχή και δικαιώνεται. Με τον Ντάνι Πογιάτος ο Ισπανός αγωνιζόταν στα άκρα και η αλήθεια ήταν ότι χανόταν. Έδειχνε από την επαφή που είχε με την μπάλα ότι ήταν ποιοτικός, αλλά «φώναζε» με την απόδοσή του ότι σε άλλη θέση θα κάνει… παπάδες.

Στα πρώτα τρία επίσημα ματς με τον Πογιάτος στον πάγκο της ομάδας είχε έναν άχαρο ρόλο. Δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή, αλλά ακόμα και όταν το έκανε στεκόταν άτυχος. Η φυγή του Πογιάτος σήμανε και την απελευθέρωση του Καρλίτος. Από το πρώτο κιόλας ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη σκόραρε στην πρώτη φάση που του δόθηκε η ευκαιρία.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος αλλά και ο Λάζλο Μπόλονι τον τοποθετούν πίσω από τον Μακέντα στο 4-4-1-1 και ο Ισπανός σε κάθε ματς τους δικαιώνει και πιο πολύ. Με τον Βόλο σκόραρε με κεφαλιά αλλά οι πράσινοι έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους. Στο χθεσινό ματς έβαλε δύο γκολ το ένα με κεφαλιά και το άλλο με σουτ και φυσικά ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Συνολικά έχει 4 γκολ σε 6 ματς και πρέπει να αναλογιστούμε ότι από το τρίτο παιχνίδι και μετά άρχισε να σκοράρει.

Ο Καρλίτος είναι ο παίκτης που έψαχνε ο Παναθηναϊκός καιρός. Είναι ο ποδοσφαιριστής που την καταλληλότερη στιγμή πήρε τα πάνω του και είναι έτοιμος να βοηθήσει το τριφύλλι να βγει από τον… βούρκο. Να πάρει από το χέρι την ομάδα και να της δώσει βαθμούς, καθώς το γκολ το έχει.

Και μάλιστα το έχει με κάθε τρόπο. Αυτό είναι που τον κάνει ξεχωριστό και συνάμα επικίνδυνο για κάθε άμυνα. Είτε με το κεφάλι, είτε με σώμα, είτε με το πόδι το θέμα είναι ένα: Ότι ο Καρλίτος την βάζει στα δίχτυα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS