ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Θέλει ανάλογη συνέχεια κόντρα στον Απόλλωνα

Μετά τη νίκη επί της Λαμίας, ο Παναθηναϊκός έχει ως αποκλειστικό στόχο τη δεύτερή του σερί επικράτηση στον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός: Θέλει ανάλογη συνέχεια κόντρα στον Απόλλωνα

Μετά τη νίκη επί της Λαμίας, ο Παναθηναϊκός έχει ως αποκλειστικό στόχο τη δεύτερή του σερί επικράτηση στον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ.

Με νέο τρίποντο, η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι ανεβαίνει βαθμολογικά και φτιάχνει την ψυχολογία της ενόψει της συνέχειας και μετά το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Ο Ρουμάνος τεχνικός βλέπει την ομάδα να βελτιώνεται σε κάθε τομέα, αλλά κρατάει στην… τσίτα τους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας τους συνεχώς πράγματα μέσα από τις προπονήσεις, ώστε να διορθωθούν περισσότερα κακώς κείμενα.

Σε ό, τι αφορά το αρχικό σχήμα στην αυριανή αναμέτρηση, το πιθανότερο είναι να διατηρηθεί η ίδια ενδεκάδα. Στα θετικά είναι ότι ο 67χρονος κόουτς θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Μπουζούκη, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.  Αντίθετα εκτός παραμένουν οι Βέλεθ, Χουάνκαρ, Αγιούμπ, Αντονίτο, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.517 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εφόσον βοηθήσει και η εξέλιξη της αναμέτρησης, ο Λούκας Βιγιαφάνιες αναμένεται να πάρει ξανά χρόνο συμμετοχής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.