ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Παναθηναϊκός: Να μη διακοπούν οι αθλητικές δραστηριότητες

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος επικοινώνησε διαμέσου επιστολών προς όλους τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας και τους υπεύθυνους αθλητικών Ομοσπονδιών να μην διακοπούν οι αθλητικές δραστηριότητες .

Παναθηναϊκός: Να μη διακοπούν οι αθλητικές δραστηριότητες
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος επικοινώνησε διαμέσου επιστολών προς όλους τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας και τους υπεύθυνους αθλητικών Ομοσπονδιών να μην διακοπούν οι αθλητικές δραστηριότητες .
Εν προκειμένω, ο Σύλλογος  γνωστοποίησε τη θέση του στους προέδρους των Ομοσπονδιών βόλεϊ και μπάσκετ αντιστοίχως, κοινοποιώντας τους Υφυπουργούς Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων και το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά.

Ο Παναθηναϊκός αιτήθηκε την εξαίρεση των τμημάτων βόλεϊ ανδρών-γυναικών καθώς και του μπάσκετ γυναικών από τις απαγορεύσεις των νέων μέτρων κατά της πανδημίας που εξαγγέλθηκαν το περασμένο Σάββατο, 31 Οκτωβρίου. Βούληση του Συλλόγου είναι να συνεχιστούν οι πρώτες κατηγορίες των συγκεκριμένων αθλημάτων, τα οποία παρότι θεωρούνται ερασιτεχνικά, εντούτοις λειτουργούν σε επαγγελματικά πρότυπα απασχολώντας προσωπικό που βιοπορίζεται αποκλειστικά και μόνο από αυτό.

Η προκείμενη διακοπή, πέραν της σωματικής και ψυχολογικής φθοράς που θα επαναδημιουργήσει θα επιφέρει εκ νέου  οικονομική και κοινωνική επίπτωση, σε ένα σύνολο ανθρώπων καθόλου αμελητέο, το οποίο θα βρεθεί ξανά να έχει βιοποριστικά προβλήματα.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.028 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπροσθέτως, είναι ηλίου φαεινότερο ότι μια διακοπή θα επιφέρει μια σειρά αλυσιδωτών επιπτώσεων όπως η εύρεση χορηγών οι οποίοι,  απογοητεύονται από τη στιγμή που βλέπουν ότι δυσκολεύεται να κρατηθεί όρθιος ο τομέας στον οποίο επενδύουν.

Σε αυτό πρέπει να συνυπολογιστούν οι τραυματισμοί παικτριών/παικτών κατά την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι όλες οι ομάδες να ελέγχονται με μοριακό τεστ 48 ώρες πριν από κάθε αγώνα και οι αγώνες να διεξάγονται μπροστά σε πολύ στενό κύκλο ανθρώπων χωρίς καμία εξαίρεση ως προς τους συμμετέχοντες στις αποστολές ή στην διοργάνωση των αγώνων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...