ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Καθολικό lockdown στην Θεσσαλονίκη από αύριο το πρωί – Μετακινήσεις μόνο με sms

Σε καραντίνα μπαίνει από το πρωί της Τρίτης (3/11) η Θεσσαλονίκη έπειτα από το καθολικό lockdown που αποφασίστηκε. Μόνο με sms θα γίνονται οι μετακινήσεις.

Καθολικό lockdown στην Θεσσαλονίκη από αύριο το πρωί – Μετακινήσεις μόνο με sms

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σε ότι έχει να κάνει με την κατάσταση στην Θεσσαλονίκη εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το newsit.gr αποφασίστηκε καθολικό lockdown στην πόλη από το πρωτί της Τρίτης (3/11). Όλα τα καταστήματα θα είναι κλειστά ακόμα και αυτά του λιανεμπορίου, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τις μετακινήσεις αυτές θα γίνονται μόνο με sms.

Όσον αφορά τα σχολεία, αυτά θα παραμείνουν ανοικτά, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τις μετακινήσεις από τον νομό, αλλά και προς αυτόν θα απαγορεύονται

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 57.613 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν εντός της ημέρας, από την κυβέρνηση, ενώ για αυτά είχε προϊδεάσει τόσο ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, όσο και ο δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...