ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΣΠΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΟΥ BLOG

Καλαμπάκου: Δεν μας σέβεται κανείς – Αντιμετωπίστε μας σαν ανθρώπους

Η Άσπα Καλαμπάκου μέσα από το blog της στο Panathinaikos24.gr αναφέρεται στο λουκέτο που μπαίνει στο μπάσκετ Γυναικών και στις αθλήτριες που μένουν στον...αέρα καθώς το κράτος δεν μεριμνεί γι΄ αυτές.

Καλαμπάκου: Δεν μας σέβεται κανείς - Αντιμετωπίστε μας σαν ανθρώπους

Γεια σας,

Το σημερινό blog είναι εντελώς διαφορετικό από τα καθιερωμένα. Δεν θα μίλησω ούτε για αγώνες, ούτε για νίκες ούτε για οτιδήποτε έχει να κάνει με το μπάσκετ που αγαπώ τόσο πολύ. Όπως θα έχετε μάθει από την Τρίτη σταματούν όλα τα πρωταθλήματα πέρα από την πρώτη κατηγορία του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ Ανδρών.

Το χειρότερο απ΄ όλα όμως είναι ότι εμείς είμαστε στο πουθενά. Βλέπετε εμάς η κυβέρνηση δεν μας θεωρεί ανθρώπους. Δεν μας λογίζει σαν αθλητές που δίνουμε τη ζωή μας και δουλεύουμε σαν επαγγελματίες. Πλέον είμαστε στο πουθενα και δεν γνωρίζουμε καν αν θα μπορούμε να έχουμε τα προς το ζην. Το κράτος δεν θεωρεί ότι πρέπει να μας βοηθήσει και δεν μας υπολογίζει καν.

Δεν μας σέβεται πρώτα ως ανθρώπους και σε δεύτερο πλαίσιο ως αθλήτριες. Δεν θεωρεί η κυβέρνηση ότι πρέπει να μας στηρίξει σ΄ αυτή τη δύσκολη στιγμή, καθώς μάλλον πιστεύουν ότι… γεννάμε λεφτά εμείς ή ότι κάνουμε μία – δυο δουλειές και έχουμε παχυλούς μισθούς.

Επίσης, πέραν του οικονομικού θέματος που είναι το σημαντικότερο εμείς πρέπει να βρούμε τρόπο να προπονηθούμε. Εμείς πρέπει να ξέρετε ότι ξοδεύουμε ώρες στο γήπεδο.

Γιατί να θεωρείται επαγγελματίας ο μπασκετμπολίστας που κάνει την ίδια δουλειά και γω να μην θεωρούμαι επαγγελματίας. Αυτό δεν είναι ένα λάθος βέβαια που έγινε τώρα αλλά έχει να κάνει με το πως λειτουργεί το πράγμα όλα αυτά τα χρόνια . Τώρα απλά βλέπουμε τις επιπτώσεις. Κανείς δεν έχει μεριμνήσει όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε οι τελευταίοι των Μοϊκανών και είναι σαν να μην υπάρχουμε. Δυστυχώς ότι και να πούμε και να κάνουμε δεν θα αλλάξει τίποτα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένες ομάδες ανθρώπων είναι ευνοημένες και άλλες είναι πνιγμένες. Θα έπρεπε δυστυχώς να έχουν μεριμνήσει πριν συμβεί το οτιδήποτε . Είμαι πολύ απογοητευμένη με όσα βλέπω γύρω μου . Ο καθένας κοιτάει μόνο πως θα κερδίσει αυτός κάτι, πως θα σώσει το δικό του το τομάρι και το πως θα επωφεληθεί ενάντια στον άλλον.

Δεν ξέρω τι άλλο να πω και τι άλλο να κάνω. Ένα θέλω να πω όμως σε αυτούς που είναι υπέυθυνοι: Αντιμετωπίστε μας σαν ανθρώπους. Αντιμετωπίστε μας όπως αντιμετωπίζετε όλους τους άλλους και όχι σαν είμαστε αδέσποτα ζώα!

Καληνύχτα Ελλάδα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ