ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για να χτίσει σερί

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ (17:15, NS1) με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα του δώσει σημαντική βαθμολογική... ανάσα, σε εξ΄ αναβολής αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League Interwetten.

Για να χτίσει σερί

Οι πράσινοι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στην Λαμία εκτός έδρας, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Καρλίτος.

Το τριφύλλι σήμερα υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ και η νίκη είναι κάτι παραπάνω από αυτοσκοπός. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο Δημήτρης Κουρμπέλης όσο και ο Φακούντο Σάντσες συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με την Λαμία και έτσι αποφασίστηκε να εκτίσουν και οι δύο την ποινή τους στη σημερινή αναμέτρηση.

Τη θέση του Κουρμπέλη στο κέντρο φαίνεται ότι θα πάρει ο Λούκας Βιγιαφάνιες ενώ του Σάντσες στο δεξί άκρο της άμυνας ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται να… κατεβάσει τους παρακάτω «11»: Διούδης, Ζαγαρίτης, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Μολό, Καρλίτος και Μακέντα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.532 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Χαβιέρ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αϊτόρ, Καραγιάννης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο και Καμπετσής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.