ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα πλάνα του Μπόλονι για την ενδεκάδα με Απόλλωνα

Ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται να κάνει αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση με την Λαμία.

Τα πλάνα του Μπόλονι για την ενδεκάδα με Απόλλωνα

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη επί της Λαμίας και έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα.

Οι πράσινοι καλείται να ξεπεράσει σήμερα το εμπόδιο του Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ για την εξ΄ αναβολής 2η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Λάζλο Μπόλονι αποφάσισε να αφήσει εκτός του Κουρμπέλη – Σάντσες προκειμένου να εχτίσουν την ποινή τους λόγω των τεσσάρων κίτρινων καρτών που συμπλήρωσαν στην αναμέτρηση με την Λαμία.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.266 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον λόγο αυτό θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα σε σχέση με αυτήν που παρέταξε στο προηγούμενο ματς.

Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Διούδης, στα αριστερά της άμυνας θα βρεθεί ο Ζαγαρίτης, στα δεξιά πιθανότατα ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ενώ στο κέντρο της αμυντικής γραμμής θα είναι οι Σένκεφελντ και Πούγγουρας. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες. Ταυτόχρονα στο αριστερό άκρο θα είναι ο Σαβιέρ ενώ στο δεξί ο Μολό.

Φυσικά τη δυάδα της επίθεσης θα συμπληρώσουν οι Μακέντα – Καρλίτος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...