Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Nova:

«Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά. Σε εμάς οι νίκες δεν έρχονται με ευκολία, πιστεύω πως σιγά σιγά αλλάζουμε νοοτροπία και γινόμαστε περισσότερο μαχητικοί και πιστεύω πως μερικές φορές κερδίζεις με 1-0 και εκτός έδρας με 2-0 αλλά με τα μέσα που έχουμε προσπαθούμε να αναπνεύσουμε και να ανέβουμε στην βαθμολογία που είναι κάτι που μας λείπει».

Για τις δύο νίκες στη σειρά: «Αυτό μας αποδεικνύει πως τις προηγούμενες εβδομάδες πηγαίναμε σωστά. Σήμερα δεν είδαμε έναν καλό αγώνα, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ένα σωστό παιχνίδι. Είχαμε δύο βασικούς εκτός, όμως δεν ψάχνω δικαιολογίες, πιστεύω πως θα βελτιωθούμε».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τέσσερις 19χρονους: «Μπράβο στους μικρούς που έπαιξαν σήμερα. Θέλω να συγχαρώ και τους ανθρώπους της ακαδημίας, που κάνουν καλή δουλειά και μας δίνουν ελπίδα. Αν η διοίκηση μου δώσει το δικαίωμα θα ήθελα να παρέμβω στην εξέλιξή τους, γιατί είχαν κάποιες ελλείψεις.

Θέλω να δημιουργήσω μια ομάδα elite, να καθορίσω διάφορα θέματα, όπως η τακτική και η εξέλιξη, να γνωρίζω καλύτερα τους παίκτες. Περιμένω τις εθνικές για να σταματήσει το πρωτάθλημα για να ελέγξω τους νέους, αλλά απότι έμαθα οι αγώνες της δεύτερης εθνικής σταματάνε και εμείς θέλαμε να δώσουμε κάποιο φιλικό. Όμως δεν θα πω παραπάνω γιατί αλλιώς η διοίκηση δεν θα με έχει ανάγκη και θα με διώξει».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS