ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπόλονι: «Γινόμαστε μαχητικοί – Όχι σωστό παιχνίδι, αλλά θα βελτιωθούμε»

Ο Λάζλο Μπόλονι στάθηκε στο γεγονός ότι οι πράσινοι σιγά σιγά αρχίζουν και αλλάζουν νοοτροπία.

Μπόλονι: «Γινόμαστε μαχητικοί - Όχι σωστό παιχνίδι, αλλά θα βελτιωθούμε»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Nova:

«Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά. Σε εμάς οι νίκες δεν έρχονται με ευκολία, πιστεύω πως σιγά σιγά αλλάζουμε νοοτροπία και γινόμαστε περισσότερο μαχητικοί και πιστεύω πως μερικές φορές κερδίζεις με 1-0 και εκτός έδρας με 2-0 αλλά με τα μέσα που έχουμε προσπαθούμε να αναπνεύσουμε και να ανέβουμε στην βαθμολογία που είναι κάτι που μας λείπει».

Για τις δύο νίκες στη σειρά: «Αυτό μας αποδεικνύει πως τις προηγούμενες εβδομάδες πηγαίναμε σωστά. Σήμερα δεν είδαμε έναν καλό αγώνα, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ένα σωστό παιχνίδι. Είχαμε δύο βασικούς εκτός, όμως δεν ψάχνω δικαιολογίες, πιστεύω πως θα βελτιωθούμε».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τέσσερις 19χρονους: «Μπράβο στους μικρούς που έπαιξαν σήμερα. Θέλω να συγχαρώ και τους ανθρώπους της ακαδημίας, που κάνουν καλή δουλειά και μας δίνουν ελπίδα. Αν η διοίκηση μου δώσει το δικαίωμα θα ήθελα να παρέμβω στην εξέλιξή τους, γιατί είχαν κάποιες ελλείψεις.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.420 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θέλω να δημιουργήσω μια ομάδα elite, να καθορίσω διάφορα θέματα, όπως η τακτική και η εξέλιξη, να γνωρίζω καλύτερα τους παίκτες. Περιμένω τις εθνικές για να σταματήσει το πρωτάθλημα για να ελέγξω τους νέους, αλλά απότι έμαθα οι αγώνες της δεύτερης εθνικής σταματάνε και εμείς θέλαμε να δώσουμε κάποιο φιλικό. Όμως δεν θα πω παραπάνω γιατί αλλιώς η διοίκηση δεν θα με έχει ανάγκη και θα με διώξει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.