Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Αμερικανό γκαρντ, Σέλβιν Μακ, ο Γιώργος Βόβορας.

Όσα είπε ο Γιώργος Βόβορας στην Cosmote TV:

Για τη στιγμή που υπέγραψε ως πρώτος προπονητής: «Την πρώτη μέρα που συναντήθηκα με διοίκηση και συμφωνήσαμε, πήγα στο σπίτι και γυναίκα μου και με είδε στεναχωρημένο. Της είπα ότι «υπέγραψα ότι κάποια στιγμή θα φύγω από τον Παναθηναϊκό. Αυτή είναι η μοίρα της δουλειάς μας. Όμως αυτό είναι το πιο δύσκολο είναι που μας αρέσει. Είναι κάτι που ζούμε όλοι οι προπονητές.»

Για το γεγονός ότι χαμογελάει συνέχεια: «Έτσι είναι η νοοτροπία μου. Έτσι γεννήθηκα και έτσι μεγάλωσα. Άλλωστε στον αθλητισμό υπάρχουν δύσκολες στιγμές και πρέπει να τις ξεπερνάμε ώστε να συνεχίζουμε στην επόμενη ημέρα».

Για το γεγονός ότι ασκείται κάθε μέρα: «Ξεκίνησα εδώ και έναν χρόνο . Να τρέχω τα βράδια και να ηρεμώ. Ειναι πολύ σημαντικό όπως λέμε και στους παίκτες όσον αφορά τη συγκέντρωσή τους. Ξεκίνησα δειλά-δειλά και πλέον τρέχω 15 χιλιόμετρα τα βράδια. Πρέπει να είσαι πολύ σκληρός πνευματικά για να αντέξεις την καταπόνηση.»

Για τον Σίνγκλετον: «Έχει από τα υψηλότερα IQ. Παίζει και στο «4» και στο «5» και είναι από τους καλύτερους ψηλούς λόγω και του σουτ του».

Για το πρώτο του ματς στον πάγκο του Παναθηναϊκού το 2016 στη Μόσχα: «Ήταν η δεύτερη χρονιά μου στον Παναθηναϊκό και σίγουρα όταν μπαίνεις σε αυτόν τον οργανισμό, δεν μπορείς να σκεφτείς το μέλλον. Κοιτάς μόνο την επόμενη ημέρα. Οι παίκτες και οι προπονητές πρέπει να σκέφτονται έτσι. Ότι έχουν συμβόλαιο μας μέρας. Και τώρα λέω στους παίκτες ότι είναι συμβόλαιο, μίας κατοχής».

Για τη δήλωση του Νέντοβιτς ότι σκοράρουν μετά από τάιμ άουτ: «Το πιο σημαντικό είναι ότι οι παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι και να εκτελέσουν σωστά στις δυο πλευρές του γηπεδου. Να εκτελέσουν το ‘θέλω’ της ομάδας. Θα υπάρχουν και καλά και άσχημα αποτελεσματα.»

Για το γεγονός της λεπτομέρειας: «Είναι η φιλοσοφία του Έλληνα προπονητή. Είχα την τυχη να συνεργαστώ με τον κόουτς Πεδουλάκ, ο οποίος με έμαθε να σκέφτομαι το μπάσκετ. Να προσπαθείς να βγεις μπροστά σε ενα ματς της EuroLeague. Να είσαι προετοιμασμένος βάλεις δύσκολα στον αντίπαλο. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Είναι ο άνθρωπος που με έκανε προπονητή. Εχω κερδίσει πολλά πράγματα από καθημερινή επαφή μαζί του. Νιώθω πολύ τυχερός. Κέρδισα πολλά πράγματα σε αθλητική και προσωπική ζωή».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS