ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τραμπ: «Έχω κερδίσει, μας κλέβουν – Στο δικαστήριο να σταματήσει η καταμέτρηση» (vid)

Στο Ανώτατο Δικαστήριο ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ενώ η καταμέτρηση των ψήφων στις ΗΠΑ βρίσκεται σε εξέλιξη σε αρκετές πολιτείες - κλειδιά δηλώνει πως είναι ο νικητής.

Τραμπ: «Έχω κερδίσει, μας κλέβουν - Στο δικαστήριο να σταματήσει η καταμέτρηση» (vid)

Στο Ανώτατο Δικαστήριο ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ενώ η καταμέτρηση των ψήφων στις ΗΠΑ βρίσκεται σε εξέλιξη σε αρκετές πολιτείες – κλειδιά δηλώνει πως είναι ο νικητής.

Τη στιγμή που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα σε αρκετές πολιτείες – κλειδιά, οι οποίες μπορούν να καθορίσουν την έκβαση των εκλογών, ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει νικητής, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε πως θα προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο, προκειμένου να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων.
«Ειλικρινά, πράγματι νικήσαμε» ανέφερε αρχικά ενώπιον των υποστηρικτών του στον Λευκό Οίκο. Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο ίδιος πρόσθεσε τα εξής: «Εχουμε κάνει μεγάλο ρεκόρ. Κερδίσαμε πολιτείες που δεν περιμέναμε ποτέ να τις πάρουμε, όπως τη Φλόριντα. Κι αυτοί τα κρύβουν, δεν τα λένε! Πήραμε τη σπουδαία πολιτεία του Οχάιο, το Τέξας, την Τζόρτζια. Αλλά κυρίως, κερδίζουμε την Πενσυλβάνια! Είμαστε μπροστά»
Ωστόσο τα εκλογικά αποτελέσματα, σε ορισμένες αμφίρροπες πολιτείες όπως είναι η Πενσιλβάνια, το Ουισκόνσιν, το Μίσιγκαν και η Τζόρτζια εξακολουθούν να είναι ασαφή, ενώ προβολές από μεγάλα δίκτυα και την Edison Research θέλουν τον Τραμπ να υπολείπεται 270 εκλεκτορικών ψήφων που χρειάζεται για να επανεκλεγεί.

«Κερδίσαμε τις εκλογές. Παρά την μεγάλη απάτη που θέλησαν να περάσουν στον λαό» ανέφερε χαρακτηριστικα ο ίδιος, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως «θα προσφύγουμε στο Ανώτατο Δικαστήριο για να σταματήσει η καταμέτρηση τώρα, είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει. Για μένα, έχει τελειώσει, έχουμε κερδίσει ήδη…»,

Νωρίτερα με ανάρτηση του στο Twitter έγραψε τα εξής: «ΜΕΓΑΛΗ νίκη. Προσπαθούν να μας κλέψουν τις εκλογές, είμαστε μπροστά. Θα κάνω δήλωση σε λίγο».

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.265 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθεί πως οι προβολές της  Edison Research δείχνουν πως με κατανεμημένες 433 εκλογικές ψήφους,  στις 03:05 (10:05 ώρα Ελλάδας) ο Μπαίντεν φέρεται να έχει 220 έναντι 213 που έχει ο Τραμπ, ο οποίος χρειάζεται 270 ψήφους εκλεκτόρων προκειμένου να εξασφαλίσει την προεδρία.

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.