Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στους ποδοσφαιριστές του μετά τη χθεσινή αγχωτική νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, προσπαθώντας να τους βγάλει σιγά – σιγά την πίεση.

Μπορεί το τριφύλλι να μην απέδωσε καλό ποδόσφαιρο στο χθεσινό ματς του ΟΑΚΑ, αλλά το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο ήρθε, κάτι που ήταν και το ζητούμενο. Οι πράσινοι σιγά σιγά αποσυμπιέζονται και φτιάχνουν την ψυχολογία τους, μετά το άσχημο ξεκίνημα, το σοκ των κακών αποτελεσμάτων και φυσικά τις αλλαγές νωρίς στη σεζόν.

Ο Ρουμάνος προπονητής, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, προσπαθεί να φτιάξει και το ψυχολογικό, γι αυτό και χθες προσπάθησε να “ανεβάσει” τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

«Μπράβο, συγχαρητήρια, διότι σήμερα δεν είμασταν καλοί, αλλά και στην κακή μας ημέρα κερδίσαμε. Και αυτό θέλω. Να αποκτήσουμε τη νοοτροπία νικητή και να κερδίζουμε ακόμα και όταν δεν παίζουμε καλά. Μετράνε οι βαθμοί, όπως σας έχω πει. Ξέρω ότι είχατε πίεση και σήμερα, για τη νίκη, αλλά το διαχειριστήκατε σωστά και κερδίσαμε και αυτό μου άρεσε. Συνεχίζουμε, βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι στο οποίο πάμε για τη νίκη», ήταν κάποια από τα λόγια του Μπόλονι.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου