ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η ομιλία Μπόλονι στους παίκτες

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στους ποδοσφαιριστές του μετά τη χθεσινή αγχωτική νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, προσπαθώντας να τους βγάλει σιγά - σιγά την πίεση.

Παναθηναϊκός: Η ομιλία Μπόλονι στους παίκτες

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στους ποδοσφαιριστές του μετά τη χθεσινή αγχωτική νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, προσπαθώντας να τους βγάλει σιγά – σιγά την πίεση.

Μπορεί το τριφύλλι να μην απέδωσε καλό ποδόσφαιρο στο χθεσινό ματς του ΟΑΚΑ, αλλά το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο ήρθε, κάτι που ήταν και το ζητούμενο. Οι πράσινοι σιγά σιγά αποσυμπιέζονται και φτιάχνουν την ψυχολογία τους, μετά το άσχημο ξεκίνημα, το σοκ των κακών αποτελεσμάτων και φυσικά τις αλλαγές νωρίς στη σεζόν.

Ο Ρουμάνος προπονητής, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, προσπαθεί να φτιάξει και το ψυχολογικό, γι αυτό και χθες προσπάθησε να “ανεβάσει” τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.939 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Μπράβο, συγχαρητήρια, διότι σήμερα δεν είμασταν καλοί, αλλά και στην κακή μας ημέρα κερδίσαμε. Και αυτό θέλω. Να αποκτήσουμε τη νοοτροπία νικητή και να κερδίζουμε ακόμα και όταν δεν παίζουμε καλά. Μετράνε οι βαθμοί, όπως σας έχω πει. Ξέρω ότι είχατε πίεση και σήμερα, για τη νίκη, αλλά το διαχειριστήκατε σωστά και κερδίσαμε και αυτό μου άρεσε. Συνεχίζουμε, βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι στο οποίο πάμε για τη νίκη», ήταν κάποια από τα λόγια του Μπόλονι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.