ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαουρίσιο: Ηγετική παρουσία στη μεσαία γραμμή

Η παρουσία του Μαουρίσιο στο κέντρο του Παναθηναϊκού έχει δώσει ποιότητα και έχει ανεβάσει κατά πολύ τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Μαουρίσιο: Ηγετική παρουσία στη μεσαία γραμμή

Η παρουσία του Μαουρίσιο στο κέντρο του Παναθηναϊκού έχει δώσει ποιότητα και έχει ανεβάσει κατά πολύ τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος χαφ, ήταν το Α και το Ω στη χθεσινή, όχι τόσο δύσκολη, αλλά αγχωτική νίκη του τριφυλλιού επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Έτρεχε, μοίραζε την μπάλα, έκοβε, ηρεμούσε το παιχνίδι της ομάδας όποτε αυτό χρειαζόταν, έδινε κατευθύνσεις για καλύτερες επιλογές και γενικώς ξεχώρισε σε μια αναμέτρηση, δίχως πολλούς παίκτες που διακρίθηκαν.

Είχε, μάλιστα, ένα εντυπωσιακό, αλλά και σημαντικό κόψιμο με τάκλιν, όταν στο 82′ ο Λαγός προσπάθησε να απειλήσει βγαίνοντας σε θέση τετ α τετ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μαουρίσιο παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερος κι αυτό μόνο σημαντικό είναι για τον Παναθηναϊκό. Πλέον, δείχνει να έχει εγκλιματιστεί στη νέα του ομάδα, συνεχώς δείχνει όλο και περισσότερα πράγματα στο γήπεδο και η χθεσινή του εμφάνιση ήταν η καλύτερη με το τριφύλλι, σε μια κακή βραδιά, σε ό, τι αφορά το θέαμα, για τον Παναθηναϊκό.

Ο Βραζιλιάνος γίνεται ο νέος ηγέτης της μεσαίας γραμμής και προσθέτει, εκτός των άλλων, προσωπικότητα στην ομάδα, κάτι το οποίο τα τελευταία χρόνια δεν περισσεύει στο Κορωπί. Μαζί με τον Κουρμπέλη δημιουργούν ένα εξαιρετικό δίδυμο, όπως και με τον Αλεξανδρόπουλο με τον οποίο αγωνίστηκε χθες, μέχρι να βγει για να περάσει στη θέση του ο Σερπέζης. Υπομονή και τα καλύτερα θα έρθουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.