ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτό είναι το πρόβλημα με το ΟΑΚΑ – Οι επόμενες κινήσεις

Ο επιβαρυμένος αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ έχει δημιουργήσει εξτρά προβλήματα - Ποιες οι επόμενες κινήσεις από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Αυτό είναι το πρόβλημα με το ΟΑΚΑ - Οι επόμενες κινήσεις

Ο επιβαρυμένος αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ έχει δημιουργήσει εξτρά προβλήματα – Ποιες οι επόμενες κινήσεις από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Μπορεί στις αρχές της σεζόν να τοποθετήθηκε στο ΟΑΚΑ νέος χλοοτάπητας και να έγιναν έργα τα οποία πλήρωσαν τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η ΑΕΚ, ωστόσο ο αγωνιστικός χώρος παρουσιάζει εκ νέου σοβαρά “θέματα”, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε μόλις στις αρχές Νοεμβρίου.

Αυτό, φυσικά, είναι κάτι που έχει προβληματίσει άπαντες στο “τριφύλλι” και προσπαθούν να βρουν τη λύση για τη συνέχεια. Το ερώτημα είναι “γιατί ο αγωνιστικός χώρος παρουσιάζει ξανά αυτή την εικόνα, ενώ φτιάχτηκε πρόσφατα;”.

Η απάντηση έχει να κάνει με τα πολλά ματς τα οποία γίνονται. Οταν τοποθετήθηκε ο νέος χλοοτάπητας, η συμβουλή ήταν να μην αγωνιστεί εκεί η Εθνική ομάδα για ένα διάστημα, προκειμένου να μη γίνονται περισσότερα ματς απ’ αυτά που είχαν προβλεφθεί και συνιστούσαν οι υπεύθυνοι των εργασιών. Αυτό, όμως, δε συνέβη, αφού η ΕΠΟ δεν το δέχθηκε, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα στο Στάδιο να γίνονται περισσότεροι αγώνες απ’ αυτούς που μπορούσε να “αντέξει” ο νέος αγωνιστικός χώρος. Άρα, λοιπόν, πολύ γρήγορα ότι… φτιάχτηκε, άρχισε να γίνεται προβληματικό.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.452 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι θα γίνει από εδώ και στο εξής…

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, αλλά και της ΑΕΚ θα προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, το οποίο θα αφορά τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου. Τεχνικοί σύμβουλοι θα πιάσουν δουλειά και θα κάνουν την εκτίμησή τους μέχρι να δώσουν τις καθοδηγήσεις τους για τα επόμενα βήματα. Ο στόχος είναι να γίνουν βελτιωτικά έργα – παρεμβάσεις, όχι, όμως, και ξήλωμα από την αρχή και τοποθέτηση άλλου χλοοτάπητα. Το ΟΑΚΑ δεν κλείνει. Με αυτό το πλάνο θα πορευτούν στη συνέχεια οι δυο ομάδες, προκειμένου να διορθωθεί μια και καλή το πρόβλημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.