ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης: “800 ευρώ το επίπεδο που θα δοθεί – Τα υπόλοιπα μέτρα ενίσχυσης”
Οπως τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ενημέρωσή του για το lockdown, θα δοθεί επίδομα 800 ευρώ αντί για 534 που ήταν το αρχικό.

Οπως τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ενημέρωσή του για το lockdown, θα δοθεί επίδομα 800 ευρώ αντί για 534 που ήταν το αρχικό.
Οπως έγινε γνωστό, επίσης, τα γυμνάσια και τα λύκεια θα μείνουν κλειστά για 3 εβδομάδες, ενώ τα δημοτικά θα παραμείνουν ανοιχτά.
Λεπτομέρειες για το πως και πότε θα δοθεί το νέο επίδομα, θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ώρες.
Ακολούθησε το PANATHINAIKOS24 στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Δες όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Panathinaikos24.gr
🎙️Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του PANATHINAIKOS24 στο Spotify, στα Apple Podcasts, σε Google Podcasts και στο Castbox
HIGHLIGHTS
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η εξαφάνιση του Χέλμουτ Ντουκαντάμ: Το μεγαλύτερο ψέμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου που κάποιοι πιστεύουν ακόμα
Ο αστικός μύθος του Χέλμουτ Ντουκαντάμ.Lockdown: Αλλη μια βδομάδα παράταση εισηγήθηκαν οι λοιμωξιολόγοι
Να υπάρξει παράταση στο lockdown για ακόμα μία εβδομάδα εισηγήθηκε η Επιτροπή των Λοιμωξιoλόγων που...Στις φυλακές Τρίπολης θα μεταφερθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης
Αποφασίστηκε το που.Χαμός με Κούγια – Παπαδάκη: «Όταν δεν σας συμφέρει το κλείνετε» (vid)
Το τηλέφωνο στον Γιώργο Παπαδάκη έκλεισε ο Αλέξης Κούγιας την στιγμή που ήταν στον αέρα...Οριστικό: Στη φυλακή ο Λιγνάδης!
Η ανακρίτρια μετά από πολύωρη απολογία πήρε την απόφαση να προφυλακίσει τον Δημήτρη Λιγνάδη. Πρώτη...Κορωνοϊός: Αναμένεται παράταση του lockdown – Οι ανακοινώσεις (vid)
Η παράταση του lockdown θεωρείται δεδομένη και αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο.Κορωνοϊός: Εφαρμογή στο κινητό θα ανιχνεύει αν ήρθαμε σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού (vid)
Μία πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητά, που θα ενημερώνει τους χρήστες αν έχουν έρθει σε επαφή...“Μετωπική σύγκρουση” Μητσοτάκη-Τσίπρα στη Βουλή (vid)
Στην Βουλή μεταφέρθηκε το πρωί, η σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.Δημήτρης Λιγνάδης: Απορρίφθηκε η ένσταση ακυρότητας της προδικασίας – Προχωράει η εκδίκαση! (vid)
Στην απόρριψη της ένστασης ακυρότητας, την οποία και είχε καταθέσει μέσω του Αλέξη Κούγια ο...Απολογία Λιγνάδη: Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια μετά την ακροαματική διαδικασία (vid)
Απολογείται σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης.Κορωνοϊός – lockdown: Τα σενάρια για καταστήματα, σχολεία, μετακίνηση εκτός νομού
Τις τελικές εισηγήσεις τους αναμένεται να κάνουν αύριο οι ειδικοί της επιτροπής.Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/2)
Πλούσιο το πρόγραμμα μεταδόσεων της Πέμπτης (25/02), με αγώνες για την Ευρωλίγκα και το Europa... ΣΧΟΛΙΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ