ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: “Θα συνεχιστεί πιθανότατα το πρωτάθλημα – Οι επιστροφές για Μπόλονι”

Ο Διονύσης Δεσύλλας μίλησε για τις εξελίξεις με το νέο lockdown και τις πιθανότητες να μη σταματήσει το πρωτάθλημα.

Δεσύλλας:

Ο Διονύσης Δεσύλλας μίλησε για τις εξελίξεις με το νέο lockdown και τις πιθανότητες να μη σταματήσει το πρωτάθλημα.

άπαντες στον Παναθηναϊκό και ο Διονύσης Δεσύλλας μετέφερε μέσω του «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 τα «θέματα» που έχει εντοπίσει ο Λάζο Μπόλονι…

«Τελείως διαφορετικό το ματς με Ατρόμητο, από αυτό με τον Απόλλωνα, με άλλη προετοιμασία και στάνταρ. Αυτό που έχει προβληματίσει τον Μπόλονι είναι ότι υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης και πρόβλημα ανάπτυξης στον Παναθηναϊκό και το ένα συνδέεται με το άλλο. Θα πρέπει να βελτιώσει και την εικόνα του, εκτός από την βαθμολογία», τόνισε μεταξύ άλλων.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε και στις επιστροφές των Σάντσες, Κουρμπέλη, Χουάνκαρ και Ιωαννίδη, επισημαίνοντας ότι «λύνουν» τα χέρια του Μπόλονι, αλλά και στο τι θα γίνει με την άμυνα των «πράσινων» στο ματς με τους Περιστεριώτες, που περιμένουν τους Πούγγουρα-Βέλεθ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.