ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Μέσα» ο Βέλεθ ενόψει Ατρομήτου

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, με τον Λάζλο Μπόλονι να βλέπει τον Φραν Βέλεθ να προπονείται κανονικά.

Παναθηναϊκός: «Μέσα» ο Βέλεθ ενόψει Ατρομήτου

Μετά από απουσία σχεδόν δύο εβδομάδων ο Φραν Βέλεθ επέστρεψε στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις. Αντίθετα, οι Αχιλλέας Πούγγουρας, Γιοάν Μολό συνέχισαν με θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αγιούμπ, Χατζηθεοδωρίδης, Αντονίτο.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.