ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: «Έτσι θα κοντράρουμε την ΤΣΣΚΑ»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σε δηλώσεις του τόνισε ότι με καλή άμυνα θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να κοντράρει την ΤΣΣΚΑ.

Παπαπέτρου: «Έτσι θα κοντράρουμε την ΤΣΣΚΑ»

Ο αρχηγός της ομάδας Ιωάννης Παπαπέτρου μιλάει αποκλειστικά στην κάμερα του ΟΠΑΠ για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ και τονίζει: «Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σκληροί και να προσεγγίσουμε το παιχνίδι αμυντικά γιατί η ΤΣΣΚΑ έχει πολλά επιθετικά όπλα».

Εξηγεί πόσο έχει επηρεαστεί ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ από τα κρούσματα κορωνοϊού, τις ατομικές προπονήσεις και τη διακοπή των αγωνιστικών του υποχρεώσεών του.

Μιλάει ακόμα για τις πολύ καλές εμφανίσεις στα παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα και τη Φενερμπαχτσέ και αναφέρει τους στόχους της ομάδας για την ιδιαίτερη, όπως την χαρακτηρίζει, εφετινή σεζόν.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.576 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το βίντεο με την αποκλειστική συνέντευξη του Ιωάννη Παπαπέτρου στον ΟΠΑΠ:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.