ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Lockdown: Σίγουροι οι ειδικοί για την παράτασή του μετά τις 30 Νοεμβρίου – Η απάντηση Πέτσα

Το lockdown ξεκινά σε όλη τη χώρα από το πρωί του Σαββάτου - Οι προειδοποιήσεις των ειδικών

Lockdown: Σίγουροι οι ειδικοί για την παράτασή του μετά τις 30 Νοεμβρίου - Η απάντηση Πέτσα
Το lockdown ξεκινά σε όλη τη χώρα από το πρωί του Σαββάτου – Οι προειδοποιήσεις των ειδικών
Tο δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού είναι εδώ όπως εδώ είναι και το δεύτερο lockdown στη χώρα μας που ξεκινά το πρωί του Σαββάτου, 7 Νοεμβρίου. Οι λοιμωξιολόγοι βλέπουν πιθανό να παραταθεί το lockdown και πέραν των τριών εβδομάδων, κάτι που επιβεβαίωσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

«Η περίοδος που μπορούσαμε να συμβιώνουμε με τον ιό ήταν η εποχή του Σεπτέμβρη με 200 έως 400 κρούσματα, χωρίς μεγάλη πίεση στο ΕΣΥ. Με αυτό το κριτήριο λέμε ότι πρέπει να επιστρέψουμε σε ένα επίπεδο κρουσμάτων που έδειξε ότι μπορεί να ανταποκρίνεται σε ικανοποιητικό φορτίο για το Σύστημα Υγείας, που δεν θα το θέτει σε κίνδυνο» είπε στον ΑΝΤ1 σήμερα το πρωί.

Βατόπουλος: Παράταση του lockdown αν δεν αποδώσουν τα μέτρα

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV βρέθηκε ο καθηγητής Μικροβιολογίας, Αλκιβιάδης Βατόπουλος, ο οποίος σχολίασε τις τρέχουσες εξελίξεις του κορονοϊού στη χώρα, με το νέο καθολικό lockdown που τίθεται σε ισχύ από το πρωί του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου, ενώ σχολίασε τη διχογνωμία σχετικά με τα μέτρα στα σχολεία και το ενδεχόμενο να είχαμε διαφορετικά αποτελέσματα αν είχε επιβληθεί η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους νωρίτερα.

Πηγή: ethnos.gr

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.206 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.