ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Η πρώτη φορά που αποθεώθηκε ο ηττημένος – “Κερδίζεις, χάνεις θα τραγουδάω”

Ιστορική είναι η 6η Νοεμβρίου για τα αθλητικά δρώμενα της χώρας καθώς σαν σήμερα το 1966 οι οπαδοί του Συλλόγου αποθέωσαν το «τριφύλλι» παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό σε ντέρμπι αιωνίων και ο Σύλλογος δεν λησμονεί τη στιγμή.

Παναθηναϊκός: Η πρώτη φορά που αποθεώθηκε ο ηττημένος -
Ιστορική είναι η 6η Νοεμβρίου για τα αθλητικά δρώμενα της χώρας καθώς σαν σήμερα το 1966 οι οπαδοί του Συλλόγου αποθέωσαν το «τριφύλλι» παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό σε ντέρμπι αιωνίων και ο Σύλλογος δεν λησμονεί τη στιγμή.
Μια ιδιαίτερη στιγμή έγινε σαν σήμερα στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας καθώς στις 6 Νοεμβρίου 1966 έγινε κάτι που δεν ήταν σύνηθες τότε στα ελληνικά γήπεδα, ειδικά για τις μεγάλες ομάδες.

Την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος σε αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στήθηκε στην κερκίδα ένα παράδοξο σκηνικό για τα τότε δεδομένα καθώς  οι οπαδοί του «τριφυλλιού» αποθέωσαν την ομάδα τους παρά την ήττα με 0-1 από τον αιώνιο αντίπαλο

Ήταν η εποχή της ανανέωσης και ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με ένα νεανικό σύνολο το οποίο παρά την ήττα  έτυχε της αναγνώρισης του κόσμου και το «Κερδίζεις-χάνεις εγώ θα τραγουδάω» πήρε σάρκα και οστά λίγες ημέρες πριν την ίδρυση της Θύρας 13.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ιστορία οι «λεβέντες με καρδιά» που έγιναν… μάρτυρες του πρωτοφανούς περιστατικού ήταν οι : Οικονομόπουλος, Μητρόπουλος, Σούρπης, Μπέλλης, Παναγιωτίδης, Φυλακούρης, Δομάζος, Αθανασόπουλος, Κοψαχείλης, Βουρδαμής και Καλαϊτζίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.