ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πιο «νωρίς» το lockdown στην Αττική – Αρχίζει απόψε τα μεσάνυχτα

Γιατί το lockdown στην Αττική έρχεται πιο νωρίς από τις 6 το πρωί του Σαββάτου που ξεκινά σε όλη τη χώρα

Πιο «νωρίς» το lockdown στην Αττική - Αρχίζει απόψε τα μεσάνυχτα

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι την εφαρμογή του lockdown στην Ελλάδα και τα νέα μέτρα που το συνοδεύουν σε μια προσπάθεια να μειωθούν τα κρούσματα από την πανδημία κορονοϊού. Με το νέο lockdown θα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το πρωί του Σαββάτου, αλλά στην Αττική το lockdown θα έρθει πιο νωρίς.

Στην Αθήνα, ήδη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι τις 5 το πρωί του Σαββάτου. Απομένει δηλαδή πρακτικά μόλις μία ώρα μεταξύ 5 και 6 τα ξημερώματα, που δεν θα ζουν οι πολίτες της Αττικής με lockdown. Τυπικά, γιατί πρακτικά το lockdown ουσιαστικά ξεκινά λίγο μετά τα μεσάνυχτα απόψε και σε λίγες ώρες ισχύουν οι νέοι κανόνες.

Υπενθυμίζεται ότι για τις μετακινήσεις θα ισχύουν τα sms στο 13033, χρειάζεται βεβαίωση εργοδότη, αλλιώς έντυπο μετακίνησης εργαζομένου αλλά και βεβαίωση από το forma.gov.gr καθ’ όλη την περίοδο του lockdown για τον κορονοϊό. Η βεβαίωση εργοδότη, δηλαδή το έντυπο μετακίνησης εργαζόμενου, μπορεί να βγει με δύο τρόπους μέσα από την Εργάνη ή μέσα από το forma.gov.gr.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.558 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς, το ψάρεμα και το κυνήγι δεν βρίσκονται μέσα στους έξι κωδικούς για την μετακίνηση των πολιτών και απαγορεύονται κατά τη διάρκεια του lockdown.

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.