ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέντοβιτς: «Κόστισαν τα αμυντικά λάθη»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις του τόνισε ότι τα αμυντικά λάθη κόστισαν στους πράσινους.

Νέντοβιτς: «Κόστισαν τα αμυντικά λάθη»

Αναλυτικά όσα είπε ο Νεμάνια Νέντοβιτς

Αναλυτικά όσα είπε ο Νέντοβιτς:

«Η ΤΣΣΚΑ είχε τις απαντήσεις, με δεύτερες ευκαιρίες, με μεγάλα σουτ, είναι κρίμα για την ήττα, μπορούσαμε περισσότερα, κάποια αμυντικά λάθη κόστισαν, η ΤΣΣΚΑ είναι σπουδαία ομάδα, πρέπει να συνεχίσουμε την ίδια δουλειά, μου άρεσε το μαχητικό πνεύμα που επιδείξαμε, οφείλουμε να συνεχίσουμε.

Έχει ατομική ποιότητα, από το πουθενά έβρισκαν πόντους, όπως ο Κλάιμπερν, πρέπει να γνωρίζουμε ποιοι είμαστε, για να δυσκολεύουμε τέτοιες ομάδες και πρέπει να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε κάθε ματς πρέπει να είμαι έτοιμος για μάχη. Είναι ωραία να βρίσκεις ρυθμό, στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερα να βρω τα καλά σουτ, η ΤΣΣΚΑ έχει μεγάλα κορμιά και μου έκρυβαν τη θέα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.